Sorum var Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️CANDAN❤️ tarafından oluşturulan Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,150 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔
Konbuyu başlatan ❤️CANDAN❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Çıktı çok şükür canım tuvaletini kontrol et geçmiş olsun 🤲
Benim bebeğimde aynı balonun baş kısmını yuttu gözüme uyku girmiyor sizinki tuvaletinde mi çıkardı her hangi bir zarar görmez değil mi inanın bu konuda tecrübeli birinin önerilerine çok çok ihtiyacım var 8 aylık bebeğim Sizinki ne zaman çıkardı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu eski pi post
Bnm okulda defalrca yuttu ama büyük tuvaletini yaparken atti
Eski olduğunun farkına vardım ama çok çaresiz hissediyorum 8 aylık bebeğim zarar görmesinden çok korkuyorum

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğimde aynı balonun baş kısmını yuttu gözüme uyku girmiyor sizinki tuvaletinde mi çıkardı her hangi bir zarar görmez değil mi inanın bu konuda tecrübeli birinin önerilerine çok çok ihtiyacım var 8 aylık bebeğim Sizinki ne zaman çıkardı

Eski olduğunun farkına vardım ama çok çaresiz hissediyorum 8 aylık bebeğim zarar görmesinden çok korkuyorum
Yok cnm korkma büyük ihtimalle kakasını yaparken oda çıkar bnm oglanda kaz kez yedi ama eğer çıkmazsa hastaneye götür ama cikaricaktir ilk kaka yapısında çıkardığında oldu ikincisinde çıkardığında oldu cnm

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnm korkma büyük ihtimalle kakasını yaparken oda çıkar bnm oglanda kaz kez yedi ama eğer çıkmazsa hastaneye götür ama cikaricaktir ilk kaka yapısında çıkardığında oldu ikincisinde çıkardığında oldu cnm
İnşaAllah çıkarır bi oh çekerim nefes alamıyorum kendimi suçluyorum ağzında gördüm yanına koştum çıkarmak için yuttu o anda sabahı bekliyorum dört gözle gözüme uyku girmiyor kontrol ediyorum durmadan

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
İnşaAllah çıkarır bi oh çekerim nefes alamıyorum kendimi suçluyorum ağzında gördüm yanına koştum çıkarmak için yuttu o anda sabahı bekliyorum dört gözle gözüme uyku girmiyor kontrol ediyorum durmadan
Sende bol bol sıvı feln ver cnm rahat yosun ki hemn çıkarsın kendini suçlama cnm çocuk bu daha önünde up uzun yol var Allah beterinden korusun

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Sende bol bol sıvı feln ver cnm rahat yosun ki hemn çıkarsın kendini suçlama cnm çocuk bu daha önünde up uzun yol var Allah beterinden korusun
Zeytinyağı içirdim mamasınada zeytinyağı katıp öyle verdim bol bol su içirdim uyuyor şimdi. Aslında beni en çok tedirgin eden Google’da araştırınca karşıma çıkanlar oldu çok korkuyorum o yüzden

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Zeytinyağı içirdim mamasınada zeytinyağı katıp öyle verdim bol bol su içirdim uyuyor şimdi. Aslında beni en çok tedirgin eden Google’da araştırınca karşıma çıkanlar oldu çok korkuyorum o yüzden
Sen bakma nettekilere çoğu şeyi abartiyolar bir baş ağrısı ya ölüme kadar götürüyorlar resmen 😅

can kızım

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım şu an nasıl bebiş kaç aylık korkma Allah büyük koruyor bebekleri

Geçmiş olsun canım şu an nasıl bebiş kaç aylık korkma Allah büyük koruyor bebekleri
Öyle valla konu ben olsam umrumda olmaz ama bebeğim olunca bambaşka oluyor
Öyle deme canım bebeğin kadar sen de önemlisin onun en çok sana ihtiyacı var o yüzden sen de iyi ve sağlıklı olmalısın

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın cnm minik yaparsa haßer ver cnm 🤍
Hala yapmadı bekliyorum İnşaAllah sevinç içinde haber veririm size🙏🏻

Öyle deme canım bebeğin kadar sen de önemlisin onun en çok sana ihtiyacı var o yüzden sen de iyi ve sağlıklı olmalısın
8 aylık bebeğim. Haklısınız ama önceliğim hep bebeğim saçının teline zarar gelse içim içimi yiyor

Tüm sayfalar yüklendi.