ben de hamileyken sağlık ocağına gitmiştim orda kan tahlili vs yapıyorlar ya...beni fena şekilde kan tutar, daha doğrusu kan verirken genelde fenalaşırım. o gün ordaki hemşirelere de söyledim anlattım beni kan tutuyor, iğneyi damarımda hissedince fenalaşıyorum diye. daha önce 2 kez bradikardi geçirdiğimi anlattım. hemşire 1. tüp kanı aldı gayet iyi, 2. tüp için almaya çalışırken iğneyi damarımda mezdeke gibi oynattı. o an gözüme perde indi resmen fenalaştığımı hissettim, 2 dk sonra betim benzim atmış bayılmışım. tabi hemşirelerin hepsi panik. neyse ayıldım ettim kendime geldim, hemşirelerden biri baktı bana küçümser tavırla dedi ki "sen normal doğurmayı düşünüyordun değil mi, doğuramazsın." dedi. o kadar zoruma gitti ki niye doğuramayayım ki? neyse ben doğurdum çok şükür,bebek 1 aylıkken gittik sağlık ocağına o hemşire yine ordaydı. benim hemşirem bebeği ölçtü tarttı bilgilerini sisteme girerken sordu, doğum sezaryen miydi diye. Bu sefer de ben bakış atıp hayır normal doğurdum dedim
o anki haklı gururumu anlatamam. malesef ki bizim toplumunuz her şeye burnunu sokmaya çok meraklı. her şeyin iyisini,doğrusunu bir tek kendileri bilir gibi davranmaya bayılıyorlar. minyon olman normal doğum yapmana asla engel değil,olmaz da. elalemin lafını kafana takıp kendini de bebişini de üzme, adı üstünde EL ALEM