Sen minyonsun normal doğuramazsın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Sen minyonsun normal doğuramazsın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,622 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Sen minyonsun normal doğuramazsın
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Ben 1.53canim çok saçma bı soru bence ilk cocugumu normal doğurdum ikincide aşırı sistim valah rahim 7santim açılmıştı kızım çok geç geldi ameliyat için gün aldığım günun akşamında rahmim 7santim açılma oldu normal dogurabilirdim sırf ameliyat için bütün belgelerimi hazırladığım için burdaki doktorlar ameliyata atilar inan bizim sehirde doktor yok yoksa normal doğum yapardım şimdide özele gitsem yaparım ama Nadi sıkıntılar olunca mecbur devlete gidiyoruz
Bence de saçma ama bir bildikleri vardır herhalde canım

İnsanlar böyle şeyler söyleme hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar ya deli oluyorum. Kaşıma geçmiş iri yarı kadın çocuğunu sezaryenle doğurmuş bana minyonsun normal doğuramazsın diyor. Sen minyon değilsin sanki normal mi doğurdun. Annisler kesinlikle yanlış anlamayın sezaryana karşı değilim ama böyle yargılayıcı konuşmalar sinirimi bozuyor. İster sezaryen olurum ister normal millet niye karışıyor böyle
Kuzum takma kimseyi boşver

Beytasel

Kayıtlı Üye
rank
İnsanlar böyle şeyler söyleme hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar ya deli oluyorum. Kaşıma geçmiş iri yarı kadın çocuğunu sezaryenle doğurmuş bana minyonsun normal doğuramazsın diyor. Sen minyon değilsin sanki normal mi doğurdun. Annisler kesinlikle yanlış anlamayın sezaryana karşı değilim ama böyle yargılayıcı konuşmalar sinirimi bozuyor. İster sezaryen olurum ister normal millet niye karışıyor böyle
Kuzum herkesin fiziki yapısı farklı olduğu gibi her hamilelikte farklı yani.. O konuşanlar doktor olsaymışlar..

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aah ah diyebilsem zaten dert tasa sahibi olmam kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seninki de farklı bir bakış açısı 😂😂
Kuzum diyemiuorssn kafanda hiç ama hiç takma bir kulağından girsin diğerinden çıksın valla umursama

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Benim arkadaşım vardı sezeryan yapmış istek üzerine neyse beni aradı ben hamileyken sen normal mi sezeryan mi dedi ? Bana bende dedim normal dedi sen bi normal yapta gör ananın amını dedi güldü bende sinirlendim öyle göründüğü gibi değil doğum dedi, dedim olabilir gittim hastaneye suni sancı aldım 3 saatte doğurdum bebeğim yapılıydı da yani ben aradım onu dedi normal mi sezeryan mi dedim normal bana dedi biliyor musun 😂 ya ben cesaret edemedim normal doğuma korktum 😂 demem o ki takma yani ağızı olan konuşuyor. Bu arada 5 ay oldu doğuralı 😃

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Benim arkadaşım vardı sezeryan yapmış istek üzerine neyse beni aradı ben hamileyken sen normal mi sezeryan mi dedi ? Bana bende dedim normal dedi sen bi normal yapta gör ananın amını dedi güldü bende sinirlendim öyle göründüğü gibi değil doğum dedi, dedim olabilir gittim hastaneye suni sancı aldım 3 saatte doğurdum bebeğim yapılıydı da yani ben aradım onu dedi normal mi sezeryan mi dedim normal bana dedi biliyor musun 😂 ya ben cesaret edemedim normal doğuma korktum 😂 demem o ki takma yani ağızı olan konuşuyor. Bu arada 5 ay oldu doğuralı 😃
İnstagramdan takip ediyorum canım seni sağlıkla büyüt kara kızını 😍

Tüm sayfalar yüklendi.