Sen minyonsun normal doğuramazsın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Sen minyonsun normal doğuramazsın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,619 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Sen minyonsun normal doğuramazsın
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
İnsanlar böyle şeyler söyleme hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar ya deli oluyorum. Kaşıma geçmiş iri yarı kadın çocuğunu sezaryenle doğurmuş bana minyonsun normal doğuramazsın diyor. Sen minyon değilsin sanki normal mi doğurdun. Annisler kesinlikle yanlış anlamayın sezaryana karşı değilim ama böyle yargılayıcı konuşmalar sinirimi bozuyor. İster sezaryen olurum ister normal millet niye karışıyor böyle
Böylelerinin ağzının payını vereceksin susacaklar sırf sezryan doğurdum diye kuzenim diyorduki evlat sevgisi az oluyor sezeryan la normal doğum aynı değil annelik duygusu az oluyor sezryan doguranlar dedim kes sesini saçma sapan konuşacaksan git evinde konuş

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
bol bol nefes egzersizleri yap, ben acayip faydasını gördüm. nefes alıp ıkınıp durmuştum tabi arada Hayko Cepkin gibi böğürmelerimi saymazsak😂😂 3-4 saat sancı çektim, doğumhaneye indikten 10 dk sonra bebiş karşımdaydı😊
Tamam canım nefes egzersizleri plates açma germe yapıyorum bakalım bi şeyler inşallah faydasını görürüz 😂😂

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Böylelerinin ağzının payını vereceksin susacaklar sırf sezryan doğurdum diye kuzenim diyorduki evlat sevgisi az oluyor sezeryan la normal doğum aynı değil annelik duygusu az oluyor sezryan doguranlar dedim kes sesini saçma sapan konuşacaksan git evinde konuş
Evlat sevgisinin ne alakası varmış ya ağzının payını çok güzel vermişsin. Hadsiz kadına bak ya

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Canım 1,50 veya 1,55 (tam hatırlamıyorum) altındaki kadinlar sağlık açısından normal doğum yapamıyorlar (yapmamalılar). Arkadaşım hemşirelik okuyor ve bu bilgiyi o vermişti bana ben de minyonum denilebilir. O da bana boyumu sormuştu ordan biliyorum bunu. Belki onu ima etmişlerdir yine de kırmadan ve hamileyi kötü hisetirmeden söylemesi gerekirdi bence 😊
Ben 1.53canim çok saçma bı soru bence ilk cocugumu normal doğurdum ikincide aşırı sistim valah rahim 7santim açılmıştı kızım çok geç geldi ameliyat için gün aldığım günun akşamında rahmim 7santim açılma oldu normal dogurabilirdim sırf ameliyat için bütün belgelerimi hazırladığım için burdaki doktorlar ameliyata atilar inan bizim sehirde doktor yok yoksa normal doğum yapardım şimdide özele gitsem yaparım ama Nadi sıkıntılar olunca mecbur devlete gidiyoruz

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnsanlar böyle şeyler söyleme hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar ya deli oluyorum. Kaşıma geçmiş iri yarı kadın çocuğunu sezaryenle doğurmuş bana minyonsun normal doğuramazsın diyor. Sen minyon değilsin sanki normal mi doğurdun. Annisler kesinlikle yanlış anlamayın sezaryana karşı değilim ama böyle yargılayıcı konuşmalar sinirimi bozuyor. İster sezaryen olurum ister normal millet niye karışıyor böyle
Çok haklısın canım sende lafını ver geç kimene isteyen istediği gibi doğurur bende 35 haftalık oldum senin neren 8 aylık hiç karnın yok,çok aşağıda nasıl bir hamilleik bu diyenler de oldu kimene benim vücudum böyle diyip geçtim takılma sen

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ben 1.53canim çok saçma bı soru bence ilk cocugumu normal doğurdum ikincide aşırı sistim valah rahim 7santim açılmıştı kızım çok geç geldi ameliyat için gün aldığım günun akşamında rahmim 7santim açılma oldu normal dogurabilirdim sırf ameliyat için bütün belgelerimi hazırladığım için burdaki doktorlar ameliyata atilar inan bizim sehirde doktor yok yoksa normal doğum yapardım şimdide özele gitsem yaparım ama Nadi sıkıntılar olunca mecbur devlete gidiyoruz
Yazık günah işte canım zorlasan bebek gelecek yine de ameliyata almışlar seni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok haklısın canım sende lafını ver geç kimene isteyen istediği gibi doğurur bende 35 haftalık oldum senin neren 8 aylık hiç karnın yok,çok aşağıda nasıl bir hamilleik bu diyenler de oldu kimene benim vücudum böyle diyip geçtim takılma sen
Hastanede bile tanımadığın insanlar söz söyleyebilme hakkı görüyo kendinde. Bi sefer ablama bebek kız deyince tanımadığı bi kadın 'olsun olsun' demişti 😂😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum sen boşver kimseyi takma herkes konuşmak için konuşuyor işte inşallah normal doğum yaparsın da söyleyen kişilere kapak olur🤭❤️

Tüm sayfalar yüklendi.