Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal mi bilmiyorum arkadaşlar cevaplar ama kayısı hoşafı o kadar büyük bir mucize ki şok oldum günler süren kabızlığım sadece 2 günde bitti mutluluktan dolabımı hoşafla doldurdum resmen
Normal mi bilmiyorum arkadaşlar cevaplar ama kayısı hoşafı o kadar büyük bir mucize ki şok oldum günler süren kabızlığım sadece 2 günde bitti mutluluktan dolabımı hoşafla doldurdum resmen
Olabiliyor canım kuru kayısı ve kayısı hoşafı kayısılı meyve suyu çok iyi geliyor günde bir kase tukebikirsin meyve suyu da iki bardak kadar geçmiş olsun
Valla bardak saymadım çok sevdiğim için mutfağa git gel sürekli içiyordum ama iki gün sürdü bundan eminim kayısısıyla beraber tükettim suyu tek değil cidden iyi geldi şekerle de değil balla yaptım bu arada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla bardak saymadım çok sevdiğim için mutfağa git gel sürekli içiyordum ama iki gün sürdü bundan eminim kayısısıyla beraber tükettim suyu tek değil cidden iyi geldi şekerle de değil balla yaptım bu arada
Geçmiş olsun beslenme şekliyle alakalı kabızlık olabilir. Mevsim meyvelerinden özellikle de kuru kayısı komposto yapıp günde bir bardak iç hem kabızlığa iyi gelir hemde sütünü artırır bol su içmeyi de unutmamak lazım
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr