Sezeryanla doğum

• Konbuyu başlatan Mervegul
  • Toplam 31 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervegul tarafından oluşturulan Sezeryanla doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,273 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryanla doğum
Konbuyu başlatan Mervegul
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nurcan28

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Sebep neden zaten sezeryan olmuşsun riske girip alt tarafı neden sakat ediyon doktorlar o riske girmiyor
10 sene geçti aradan belki normal olursa diye düşündüm. Amelyat çok geçirdim birde onun etkisi var ölüp geri gelmek resmen psikolojik olarak tekrar sezeryan olmak istemedim güya ama mecbur yine o anları yaşayacağım😔

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ne alaka sezeryanla olanı leylek mi getiriyor tövbe tövbe

e kendisi de sezeryan olmuş anne olamamış mı cahil cahil laflar hiç takma kafana kimse doğum şekliyle annelik sorgulayamaz ikisininde zorluğu var
Kız sen o eltine deki yenge benim ki genç kız gibi hiç bozulmadı sen çok sansizssin yırtıldı de bak nasıl susuyo ay çok sinirlendim hakaret edecem az kaldı ben iki normal doğum yaptım üçe hamileyim korkudan sezeryan düşünüyorum bu nasıl bir cekememezlik

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Kız sen o eltine deki yenge benim ki genç kız gibi hiç bozulmadı sen çok sansizssin yırtıldı de bak nasıl susuyo ay çok sinirlendim hakaret edecem az kaldı ben iki normal doğum yaptım üçe hamileyim korkudan sezeryan düşünüyorum bu nasıl bir cekememezlik
Hiç çekemez beni ama en çok da benle anlaşır kendileri😁 Rabbim bir avazda kurtarsın seni de inşallah 🤲 benimde 3. Tüplerimi baglatmayı istiyorum onuda günah deyip önüme taş koyuyo Dr ile anlaşıcam da kimseyede soylemiycem baglattigimi yoksa bu elti beni gazeteye verir 🤪

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
15 senelik eltim kendisi her hamileliğim de aynı şeyleri tekrar eder durur. Kendisi de sezaryan yapmış rahim ağzına yakın varis oluşmuş doktora da dememiş doktor kızmış biz seni normal dogurtsak varisin patlardı seni kayberdik niye demiyosun demiş sezeryan a almışlar. Aşırı nazlı kendisi bebek umurumda değildi acımdan diyo, sezeryan demek onun için annelik hissedilmiyo demek 🙄 bende ikinci gunumde kalkar kendi işimi kendim hallederim nazlanmadım hiç kendim ilgilenmek istiyorum bebeğimle. Yani her şartta anne annedir. 🤗🤗🤗🌼
Aman boşver cnm herkesde var öyle bi iki gereksiz bi tane doğuran kendini Prof zannediyor sallama söylesin dursun

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Hiç çekemez beni ama en çok da benle anlaşır kendileri😁 Rabbim bir avazda kurtarsın seni de inşallah 🤲 benimde 3. Tüplerimi baglatmayı istiyorum onuda günah deyip önüme taş koyuyo Dr ile anlaşıcam da kimseyede soylemiycem baglattigimi yoksa bu elti beni gazeteye verir 🤪
Yasin kaç canım sağol hepimizi bir avazda kurtarsın sakin düşünme birçok yöntem var herşey düşünmek lazım bu büyük bir karar bunu kendine yapma dönüşü yok

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Yasin kaç canım sağol hepimizi bir avazda kurtarsın sakin düşünme birçok yöntem var herşey düşünmek lazım bu büyük bir karar bunu kendine yapma dönüşü yok
36 yaşım FMF hastasıyım birde şiddetli karın ağrısı eklem ağrıları yaşıyorum bu hamileliğimde çok yaşadım rahatsızlığımı o nedenle korkuyorum tekrar hamile kalırsam diye bağlatmak kesin çözüm benim için sprail taktiramiyorum kansızlık sorunum da var. Halen kararsizim tabi bağlatma konusunda.

Esoşe

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumu sezeryanla yaptım 5 yıl geçti şimdi ikinci hamileliğim daha 3 aylık ama bı yakınım devlet hastanesi normale odaklı normal doğurur sun dedi sezeryan sonrası normal doğum yapan varmı şimdiden gerildim 😰
Bir arkadaşım birkaç ay önce sezeryan sonrası normal doğum yaptı,bir sıkıntı yaşamadı iyiki normal olmuş diyor,ama doktor seçimi çok önemli herkes yanaşmıyor bu duruma riskli çünkü,bende ilk sezeryan 34haftalığz gene sezeryan olacak ben o riski alamıyorum pek cesaretim yok 🤭 hayırlısı olsun bakalım.

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Bir arkadaşım birkaç ay önce sezeryan sonrası normal doğum yaptı,bir sıkıntı yaşamadı iyiki normal olmuş diyor,ama doktor seçimi çok önemli herkes yanaşmıyor bu duruma riskli çünkü,bende ilk sezeryan 34haftalığz gene sezeryan olacak ben o riski alamıyorum pek cesaretim yok 🤭 hayırlısı olsun bakalım.
Aynen hayırlısı canım aynı haftadayız rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
36 yaşım FMF hastasıyım birde şiddetli karın ağrısı eklem ağrıları yaşıyorum bu hamileliğimde çok yaşadım rahatsızlığımı o nedenle korkuyorum tekrar hamile kalırsam diye bağlatmak kesin çözüm benim için sprail taktiramiyorum kansızlık sorunum da var. Halen kararsizim tabi bağlatma konusunda.
Çok geçmiş olsun tabikide doktorunla daha sağlıklı bir karar alırsın fakat iyi düşün iyi araştır

Tüm sayfalar yüklendi.