Sezeryanla doğum

• Konbuyu başlatan Mervegul
  • Toplam 31 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervegul tarafından oluşturulan Sezeryanla doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,273 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryanla doğum
Konbuyu başlatan Mervegul
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nurcan28

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Son doğumum 2011 de oldu sezaryanla 10 sene sonra bende belki normal yaparım diye sordum doktoruma, normal doğum yapabilirmiyim diye hayır yanıtı aldım çünkü 3. Doğumum olucak bu apandist, bağırsak düğümlenmesi ve kasık fıtığı amelyati da geçirdim, heryerim amelyat izleri doktorlarda riske girmek istemiyo. Normal doğum nasip olmadı napalım kaderimde yokmuş.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eltim in ilk normal olmuş ikinci sezeryan olmuş, her seferinde diline dolanır normal doğum yapan anneliği tam manasıyla tadacak bunu bilir bunu derim sezeryan mı Allah korusun anneliği anlamiyosun acıdan bebeği bile istemedim diyo. Alakasız dedim sezeryanla doğum yapanda normal yapanda anne oluyo sen yanlış düşünüyorsun dedim. Ben gözümü açar açmaz ameliyathanede bebeğimi soruyorum sagliklimi nasıl durumu diye, 9 ay karnimizda taşıyoruz sabırsızlıkla doğmasını bekliyoruz, bizde bebek taşıyoruz normal doğuranlar gibi...
Nasıl bir bakış açısı bu sezeryan gerekli ise yapılır bunun annelikle ne alakası var orda iki can söz konusu hem anne hem bebek için ne gerekli ise doktorlar onu yapıyor tamam normal doğum güzel sonrası rahat ama sezeryan olan binlerce kadın var ne yapalım şimdi onların ki de doğum

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Bu normal doguranlar ana gerisi hikaye diyen ler bı güzel hirpalanmali ben 8 aylık doğurdum iç kanama geçiriyorum ölüm le burun buruna doğum yaptim sezeryanla doğdu çocuğumu göremeden kuveze aldılar eve geldim çocuk hastanede içimde binbir yara kaynanam e suni sancı verip normal niye dogurtmadilarki sezeryanla yaptin doğumu öyle olsaydı analigi hissederdin yok ben üç tane çıkardım yok öyle diye atıp tuttu insanda açtığı yaraların hiç farkında değiller analigida kaybetme korkusunuda sonuna kadar yaşıyoruz sancı çekip alttan çıkaramadik diye hiç bişey degismiyo bence
Kesinlikle çok haklısın bacak arasından çıkmasa da ana anadır aynı şeylerin iki katını yasiyo sezaryen lılar. Benim de ilk çocuk 7.5 aylık doğdu giydirip getirdiler biranlik gördüm sonra kuveze koydular hastaneden çıkardılar beni eve gittim ama nasıl gittim. İki gün sonra emzirmeye çağırdılar emzirip geri aliyolardi neyseki 10 gün kalmıştı. Allah isteyen herkese anneliği taddirsin

Tüm sayfalar yüklendi.