Sezeryanla doğum

• Konbuyu başlatan Mervegul
  • Toplam 31 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervegul tarafından oluşturulan Sezeryanla doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,273 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryanla doğum
Konbuyu başlatan Mervegul
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nurcan28

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumu sezeryanla yaptım 5 yıl geçti şimdi ikinci hamileliğim daha 3 aylık ama bı yakınım devlet hastanesi normale odaklı normal doğurur sun dedi sezeryan sonrası normal doğum yapan varmı şimdiden gerildim 😰
Ancak kendin ister isen özel hastanede yapılıyor sezeryan sonrası normal doğum sezeryan ise sezeryan oluyor gerilme hamileliğin tadını çıkar

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
15 senelik eltim kendisi her hamileliğim de aynı şeyleri tekrar eder durur. Kendisi de sezaryan yapmış rahim ağzına yakın varis oluşmuş doktora da dememiş doktor kızmış biz seni normal dogurtsak varisin patlardı seni kayberdik niye demiyosun demiş sezeryan a almışlar. Aşırı nazlı kendisi bebek umurumda değildi acımdan diyo, sezeryan demek onun için annelik hissedilmiyo demek 🙄 bende ikinci gunumde kalkar kendi işimi kendim hallederim nazlanmadım hiç kendim ilgilenmek istiyorum bebeğimle. Yani her şartta anne annedir. 🤗🤗🤗🌼
Bole insanlardan nefret ediyorum onlara göre bizde aci mi çekişi bizde doğumlu yapioz biz 7 kat kesilip dikilioz su anda bir bademcik ameliyatının bile riskleri oluyor ölümle bu rum burunayiz.halbuki kendi de olmuş normal dogurana kadar acı veriyor sezaryen doğum sonrası herşeyi etkiliyor yani allah bu dogumumdada bana bol e yaklaşacak olan insanları ben den uzak etsin çünkü hadim var kovucam evden

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumu sezeryanla yaptım 5 yıl geçti şimdi ikinci hamileliğim daha 3 aylık ama bı yakınım devlet hastanesi normale odaklı normal doğurur sun dedi sezeryan sonrası normal doğum yapan varmı şimdiden gerildim 😰
Ben çok istedim benimde 5 yıl olacak ama onermiyorlar onun için ayrıca bı doktor bulmak güvenmek gerek diye düşünüyorum ozeldeyim o bile yapmiyo devletteki doktor hiç uğraşmaz

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 7 yıl geçti aradan sezaryan yapmak zorunda kaldım kızımda mail attı çünkü bunu normal yapmak istediğini belirtti dra olmaz o riski göze alamayız zaten göbeğin büyüdükçe dikişler inceliyor normalde ikininci yırtılır dedi zarlar zarar görürmüş bende sezaryan olacagim

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ssvd öyle her doktorun harcı değildir canım sezeryana alırlar

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kız sen o eltine deki yenge benim ki genç kız gibi hiç bozulmadı sen çok sansizssin yırtıldı de bak nasıl susuyo ay çok sinirlendim hakaret edecem az kaldı ben iki normal doğum yaptım üçe hamileyim korkudan sezeryan düşünüyorum bu nasıl bir cekememezlik
Niye sezeryan olunca dogmuyormu anne acı çekmiyormu kuşları adrese teslım yapıyor tövbe

Bazı özel hastaneler deki doktorlar ssvd yaptırıyorlar hatta özellikle teşvik ediyorlar. Ama bazı doktorlar da ilk sezeryansa sonrakileride sezeryan yapıyorlar. Normal doğum istiyorsanız Ufak bı arastirmayla ssvd yaptıran doktor bulabileceğinizi düşünüyorum. Genellikle özel hastaneler sezeryan yaptırıyorlar biliyorsunuzdur. bende en başından normal doğum istediğim için doktor tercihimi ona göre yaptım özel hastane olmasına rağmen doktorumun tüm doğumları normal doğum yaptırıyor özellikle teşvik ediyor. İstanbuldaysaniz doktor adını paylaşabilirim görüşme sağlamanız için.

(Doğum şekli tercihe kalmış bir meseledir sezeryan doğum yapanın anneliği eksik olmaz aksini düşünen aptaldır keza doğum şekline doğumu yapacak anne karar verir kimseyi ilgilendirmez tartışmaya kapalı bir konu bu )

Son düzenleme:
M

Mervegul

Guest
Bu normal doguranlar ana gerisi hikaye diyen ler bı güzel hirpalanmali ben 8 aylık doğurdum iç kanama geçiriyorum ölüm le burun buruna doğum yaptim sezeryanla doğdu çocuğumu göremeden kuveze aldılar eve geldim çocuk hastanede içimde binbir yara kaynanam e suni sancı verip normal niye dogurtmadilarki sezeryanla yaptin doğumu öyle olsaydı analigi hissederdin yok ben üç tane çıkardım yok öyle diye atıp tuttu insanda açtığı yaraların hiç farkında değiller analigida kaybetme korkusunuda sonuna kadar yaşıyoruz sancı çekip alttan çıkaramadik diye hiç bişey degismiyo bence
Son doğumum 2011 de oldu sezaryanla 10 sene sonra bende belki normal yaparım diye sordum doktoruma, normal doğum yapabilirmiyim diye hayır yanıtı aldım çünkü 3. Doğumum olucak bu apandist, bağırsak düğümlenmesi ve kasık fıtığı amelyati da geçirdim, heryerim amelyat izleri doktorlarda riske girmek istemiyo. Normal doğum nasip olmadı napalım kaderimde yokmuş.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eltim in ilk normal olmuş ikinci sezeryan olmuş, her seferinde diline dolanır normal doğum yapan anneliği tam manasıyla tadacak bunu bilir bunu derim sezeryan mı Allah korusun anneliği anlamiyosun acıdan bebeği bile istemedim diyo. Alakasız dedim sezeryanla doğum yapanda normal yapanda anne oluyo sen yanlış düşünüyorsun dedim. Ben gözümü açar açmaz ameliyathanede bebeğimi soruyorum sagliklimi nasıl durumu diye, 9 ay karnimizda taşıyoruz sabırsızlıkla doğmasını bekliyoruz, bizde bebek taşıyoruz normal doğuranlar gibi...

Tüm sayfalar yüklendi.