Abla kendi kendimi yiyorum ismailude geçtim cocum büyüyünce illa bi babasini görmek istiycek diğer çocuklara özenicek hep benim sinir olmamın sebepleri o beni adam yerine koymadı kendi yaptığı hatalardan beni sorumlu tuttuğu aklıma geldikçe sinir oluyorumDaha sürünecek oo hatayı herkes yapar ama insan akıllanır hatasından ders çıkarır seninkinde o şey söz konusu bile değil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Keşkelerle iş dönmüyor canım olmuşla ölmüşe çare yok yaşadığın hiçbir şey kolay değil hele de 19 yaşında tek başına bir bebeğin sorumluluğunu almak . İsmaili saymıyorum bile onun evladını görmeye gelmemesi bile senin moralini bozuyor buda istee istemez etkiliyor. Ha birde bilinmezlik evliliğinin sonunu görememek . Sakinleş önce asla stres sinir yapma bunların hiçbiri senin suçun değil ilk onu düşün ve ciddi anlamda kafanı toparlayıp ne yapmak istediğini düşün bak o zaman sinir krizleri oluyor mu
Aynen abla aynisi oluyorRabbim yardımcın olsun canım kolay şeyler yaşamadin travma oldu sende
Tamam ablam hepinizde iyiki varsınızCanm keşkelerle yaşanmaz düşündükçe kendini üzersin bazen yaşamadan da göremeyiz önümüzü o yüzden skma canını olacağı varmış
Son düzenleme: