Sorum var Sizinde etrafınızda sizin hiç biseyinizde bulunmayıp sizin onun herşeyin de bulunmasını istediğiniz kişiler varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Sizinde etrafınızda sizin hiç biseyinizde bulunmayıp sizin onun herşeyin de bulunmasını istediğiniz kişiler varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,977 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizinde etrafınızda sizin hiç biseyinizde bulunmayıp sizin onun herşeyin de bulunmasını istediğiniz kişiler varmi
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demetdemet

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum aman kimseye yardım etmiym kimsede yardım etmesin ya kendi başımın çaresine bakarım şimdi kimseye yaranilmiyor
Canım bide yakınım düşün ben herşeyin gidiyorum o bana niye böyle yapıyor bende artık biseyin de bulunmicam ameliyat oldum geçmiş olsuna bekledim açıkçası yakın arkadaş çünkü herşeyin giderim bulunurum şaşırdım valla

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Aynen ya bir arkadaş var istiyordu ben herşeyin de bulunayım ama o bahaneler üretir benim biseyim olunca artık bende bana davranildigi gibi davrancam çok fazla kimseye bisey yapmicam bundan sonra böyle bıtdi ben ameliyat oldum bana diyorki bir yerde buluşalım arkadaşlar toplanalım sen önce bi geçmiş olsuna gel sonra o buluşmayı konuşuruz haksizmiyim
Çooook haklısın hemdee👌👌 düşüncesizz😡
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç sorma çığlık atıyor hemen görmezden geliyorum iyice çıldırıyor. Sonra susuyor 🤣🤣
Ay ablaa benim kızım da öyle ya kıpkırmızı olana kadar sesi kesilenee kadar çığlık atıyor ona bakayım diye bakınca susuyo sonra yine yüzümu başka yöne doğru çeviriyorum yine atmaya başlıyor çığlığı deli oluyorum bir yandanda gülüyorum o öyle yapınca dikkat çekmeyi de öğrenmiş 🥰🥰

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Çooook haklısın hemdee👌👌 düşüncesizz😡
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay ablaa benim kızım da öyle ya kıpkırmızı olana kadar sesi kesilenee kadar çığlık atıyor ona bakayım diye bakınca susuyo sonra yine yüzümu başka yöne doğru çeviriyorum yine atmaya başlıyor çığlığı deli oluyorum bir yandanda gülüyorum o öyle yapınca dikkat çekmeyi de öğrenmiş 🥰🥰
Ah Sümeyram ah insanlar işine geldiği gibi davranıyor ne tuhaf insanlar var

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Valla ablacım benim çok arkadaşım yok hatta hiç yok akraba hariç bazen diyorum keşke böyle Kafa dengi bir arkadaşım olsa gidip gelsem çay kahve içeriz ama benim çok saf bir yapım var hemde aşırı safim hep suistimal ediliyorum o yüzden de en iyisi tek tabanca yola devam çocuklarim ileride benim en yakın arkadaşlarım olucak inşallah 🤲

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Valla ablacım benim çok arkadaşım yok hatta hiç yok akraba hariç bazen diyorum keşke böyle Kafa dengi bir arkadaşım olsa gidip gelsem çay kahve içeriz ama benim çok saf bir yapım var hemde aşırı safim hep suistimal ediliyorum o yüzden de en iyisi tek tabanca yola devam çocuklarim ileride benim en yakın arkadaşlarım olucak inşallah 🤲
Bende hep derim çok arkadaş olup bi ise yaramiyorsa kafa dengi bi tane olsun yeter gerisi boş kalabalik😂

Tüm sayfalar yüklendi.