Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,419 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
🥲bense gurbetden bunaldim artik anemleri cok ozulyorim☹ nisan ayi gelsede vetene gitsek
Bende çok bunaldim vallha🥺 yazında gidemedim riksli hamilelik olduğu için yolculuk yasaktı annem geldi ama aşırı derecede bunaldim🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun kuzum bende düzleşme var çok ağrıyor fizik al dedi almadım senin ağrı nerelere vuruyor ?
Benim ağrı sol bacağa vuruyor şiddetli bir sekilde sanada geçmiş olsun kuzum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bende çok bunaldim vallha🥺 yazında gidemedim riksli hamilelik olduğu için yolculuk yasaktı annem geldi ama aşırı derecede bunaldim🙄

Sağol kuzum artık iş yapamiyorum egilince ağrım cogalıyor rabbim sanada şifalar versin inşallah güzelliğim🤲🤲🤲

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Insan özluyor ailesini vatanini☹

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sağol kuzum artık iş yapamiyorum egilince ağrım cogalıyor rabbim sanada şifalar versin inşallah güzelliğim🤲🤲🤲
Vallha benimde çok ağrım oluyor ama biraz bende titizlik varda🤭 rutin günlük hasta dahi olsam ev komple kalkar süpürürmüş silerim halilar kalkar toz derken en geç öğlen 1 de temizlik bitmeli ondan dolayı korse kullanıyorum ben 🤗

Insan özluyor ailesini vatanini☹
Özlemez mi vallha burnumda tütüyor 😭

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Vallha benimde çok ağrım oluyor ama biraz bende titizlik varda🤭 rutin günlük hasta dahi olsam ev komple kalkar süpürürmüş silerim halilar kalkar toz derken en geç öğlen 1 de temizlik bitmeli ondan dolayı korse kullanıyorum ben 🤗

Özlemez mi vallha burnumda tütüyor 😭
Kuzm hergun inanki yapiyorum eşimle birbirimize giriyoruz temizlik hastası oldun kendine eziyet ediyon diyor 🥺🥺🥺🤭🤭🤭🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar