Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,424 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Sorma sorma eşim diye birgün elektirikli süpürgeni balkondan aşağı aticam diyo ben doğumdan geldim hemen temizlik yapmaya aciya acıya başka birinin yaptığı içine sinmiyor malesef😁
🥲temizlik.temizlk yinede temizlik🤣 bikamayiz biz hep yaparsin elektirin supurgeyi atarsin yenisini alarim.de senin paranla🤣

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Sorma sorma eşim diye birgün elektirikli süpürgeni balkondan aşağı aticam diyo ben doğumdan geldim hemen temizlik yapmaya aciya acıya başka birinin yaptığı içine sinmiyor malesef😁
Kuzum yaşadıkların aynı ben yemin ederim ya hahhaha artık bizden gitmez bu titizlik napicaz başkası yapınca yok otur zahmet olur diyorum kız sende doğumdan sonra canına yazık🥺🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar