Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,424 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sesimi duysun da benm bu kocaya akıl fikir versin yada su kaynana kayınpeder defolsun gitsin öbür dünyaya ya bıktım yeminle bunlardan kuzum suyu üstüne almadı şerefsiz kocam ortak faturayu biz ödüyoruz hadi ödesin umrumda değil kendi evinde arıza var ortak diye bizim evde de sabahtan beri su yok misafirim vardı yemeğe kalcakti kadın ne abdest ala bildi ne yemek yiye bildi gitti şimdi neymiş evin bir kaç yeri kırılıyor gelicen temizlicen diyor emir veriyor 10 dk kızı yakiinda evi cumartesiye boşta onu çağımiyor bnm küçük xocukla bana emir veriyoe ve yarın da yengemler misafirliğe gelcek ay nasıl sinirliyim yeminle yanaklarım kızardı dün zaten köpek adı patasica eşimle kavga ettim kızın doğum günü için 😔

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ben anca temmuz da giderim okul kapaninca
Kizim.kucuk okul derdim yok benim .nisani giderim insallah temuzde gidib kac ay kalacaksinki?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum yaşadıkların aynı ben yemin ederim ya hahhaha artık bizden gitmez bu titizlik napicaz başkası yapınca yok otur zahmet olur diyorum kız sende doğumdan sonra canına yazık🥺🤭
Temizlik aşkdir🤣😍

Rabbim sesimi duysun da benm bu kocaya akıl fikir versin yada su kaynana kayınpeder defolsun gitsin öbür dünyaya ya bıktım yeminle bunlardan kuzum suyu üstüne almadı şerefsiz kocam ortak faturayu biz ödüyoruz hadi ödesin umrumda değil kendi evinde arıza var ortak diye bizim evde de sabahtan beri su yok misafirim vardı yemeğe kalcakti kadın ne abdest ala bildi ne yemek yiye bildi gitti şimdi neymiş evin bir kaç yeri kırılıyor gelicen temizlicen diyor emir veriyor 10 dk kızı yakiinda evi cumartesiye boşta onu çağımiyor bnm küçük xocukla bana emir veriyoe ve yarın da yengemler misafirliğe gelcek ay nasıl sinirliyim yeminle yanaklarım kızardı dün zaten köpek adı patasica eşimle kavga ettim kızın doğum günü için 😔
Kiyamam ya cicegim eşn kira tutsun ayri eve taşinin kaynanadan kayin pederden uzak eşinede Allah hidayet versin

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kizim.kucuk okul derdim yok benim .nisani giderim insallah temuzde gidib kac ay kalacaksinki?

Temizlik aşkdir🤣😍

Kiyamam ya cicegim eşn kira tutsun ayri eve taşinin kaynanadan kayin pederden uzak eşinede Allah hidayet versin
Yok kzum yalvarıyorum su tokilere yazıl çık diye kendi evimiz varken başka yerde isim ne diyor yok kuzum anasının babasinin gotunden ayrılmaz o

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar