Sorum doğum sonrası pedleri 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Sorum doğum sonrası pedleri 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,168 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum doğum sonrası pedleri 🤔
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Doğumdan sonra lohusa pedi mi kullanmak daha iyi yoksa emici külot var onlardan mı? Hangisi daha kullanışlı daha iyi olur kullanan fikri olan var mı? Bide normal doğum ve sezeryanda kanama durumu farklı mı aynı mı? 🙄🙄

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Ben sezeryan oldum cnm yanıma normal Ped koydum külot bezler pahalı diye sonra ebeyle konuştum kesinlikle kilot bez dedi aldım o kadar rahat ettim ki yine doğum yapsam kilot bez alırım kaç para olursa olsun çok rahat ediyosun yatınca önünden arkandan çıkma şeyi olmuyo sezeryansa zaten normal kilot giyip Pet takamazsın çok zor

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Doğumdan sonra lohusa pedi mi kullanmak daha iyi yoksa emici külot var onlardan mı? Hangisi daha kullanışlı daha iyi olur kullanan fikri olan var mı? Bide normal doğum ve sezeryanda kanama durumu farklı mı aynı mı? 🙄🙄
Depend külotlarından 1 paket almıştım daha hala bikaç tane duruyor.çok rahat ettim ben yine aynısın dan alcam Sezaryenle doğum yaptım 2 gün kanamam oldu

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan oldum ilkinde kanamam aşırı olmuştu ameliyat sonrası hasta bezi kullanmıştım ikincide kanamam az oldu kilot bez kullandım 1 tane sonrasında lohusa pedi kullandım eve gelince normal uzun ped kullandım kanamam fazla yoktu

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ben sezeryan oldum cnm yanıma normal Ped koydum külot bezler pahalı diye sonra ebeyle konuştum kesinlikle kilot bez dedi aldım o kadar rahat ettim ki yine doğum yapsam kilot bez alırım kaç para olursa olsun çok rahat ediyosun yatınca önünden arkandan çıkma şeyi olmuyo sezeryansa zaten normal kilot giyip Pet takamazsın çok zor
Doğumum ne olur bilmiyorum da şimdiden bakıyorum ne alsam diye depend size bir markanın emici külotlari çok övülmüş bakalım ondan alırım bende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sezeryan oldum ilkinde kanamam aşırı olmuştu ameliyat sonrası hasta bezi kullanmıştım ikincide kanamam az oldu kilot bez kullandım 1 tane sonrasında lohusa pedi kullandım eve gelince normal uzun ped kullandım kanamam fazla yoktu
Hmmm normal doğumda nasıl acaba farkeder mi

Depend külotlarından 1 paket almıştım daha hala bikaç tane duruyor.çok rahat ettim ben yine aynısın dan alcam Sezaryenle doğum yaptım 2 gün kanamam oldu
Bende internette baktım o markadan herkes çok memnun ondan almayı düşünüyorum

EsKa

Kayıtlı Üye
rank
ben normal doğum yapmıştım lohusa pedlerinden almıştım. bilseydim külot olanlarından alırdım;çünkü kanamam çoktu

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Son düzenleme:

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Doğumum ne olur bilmiyorum da şimdiden bakıyorum ne alsam diye depend size bir markanın emici külotlari çok övülmüş bakalım ondan alırım bende

Bende internette baktım o markadan herkes çok memnun ondan almayı düşünüyorum
Bende depend almıştım cnm normal doğumda daha fazla Kanam grliyormuş

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Benim doğum yaptım hastane külot bezi kullandırmadı çocuk bezinin citcitlarını kullan yada normal ped kullan dedi kanama çok durunca enfeksiyon kapabilirsin birde dikişler için sıkıntı olur dediler ben normal yapmstim

Tüm sayfalar yüklendi.