Sorum var Spiral kizlar?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Spiral kizlar? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,242 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Spiral kizlar?
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar iki hafta sonraya randevu aldım randevu normalde yok olmuyor zorla buldum kadın doğumdan spiral taktırmak için ben hasta değilim oraya kadar olmam galiba sıkıntı olur mu hasta mı olmak lazım illa
Hayır kuzum ben de 2.5 ay oşacak nerdeyse doğum yapalı dotkoruma sorduğumda hayır illa regl olman gerekmiyor dedi zaten de olmadım ama inşallah hafatta gidip taktıracam, sadece adetin 3. Günü daha kolay oluyormuş rahim ağzı aiağıda oluyormuş sanırım ama regl olmadığın zamanda ilaçla rahim ağzını aşağı indiriyorlarmkş

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iki hafta sonraya randevu aldım randevu normalde yok olmuyor zorla buldum kadın doğumdan spiral taktırmak için ben hasta değilim oraya kadar olmam galiba sıkıntı olur mu hasta mı olmak lazım illa
Tatlım ben taktirdigim da regl olmuştum öyle gittim bizim burda hastalığının üçüncü günü olmadan takmazlar daha rahat ve kolay sanırım o yüzden ama sizin oralar nasıl bilemedim cnm doktoruna danış bence kuzum

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Regil olmakmi lazim ilges duydum karub geldi biraz

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Canım banada öyle dediler bende sizinle paylaştım kuzum iste
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlla regl olmana gerek yok kuzum
Sağol canın benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canımm benim

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım elədi ən cox regil olanda sipral taxdıranda rahat taxılır deyirlər ən cox xəsdələndin 3 4 cü günləri rahat olur məndə ikincidən sonra fikirləşirəm ama qorxuram həmi onu taxdırmağdan həmi deyirlər bədənə düşüb düşməməyi var onun cox adamda deyir qan kəsmir🤦qərarsız qalmışam yoldaşımda qoymur deyir lazım döy qalmışam belə 🤷canım eşidibsənmi qoldan qoyduranda olur ey görən o nətəridi🤔

İdris bebek

Kayıtlı Üye
rank
Canım elədi ən cox regil olanda sipral taxdıranda rahat taxılır deyirlər ən cox xəsdələndin 3 4 cü günləri rahat olur məndə ikincidən sonra fikirləşirəm ama qorxuram həmi onu taxdırmağdan həmi deyirlər bədənə düşüb düşməməyi var onun cox adamda deyir qan kəsmir🤦qərarsız qalmışam yoldaşımda qoymur deyir lazım döy qalmışam belə 🤷canım eşidibsənmi qoldan qoyduranda olur ey görən o nətəridi🤔
Salam canım.hə implantdı o.özeldə soruşmuşdum mən 400 manata demişdilər🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ucuz deyil yəni.qola taxılır

Tüm sayfalar yüklendi.