Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende kızım dan sonra taktırdım kirkimiz çıkmadan gidip sağlık ocağında taktılar 4 sene sonra geri çıkardım şimdi ikinci kızıma hamileyim Cook tavsiye ederim spirali ben bir zararını görmedim bundan sonra da gidim taktiracam
Özelde takıyorlarmış eskiden 2bin 2bin500 diyorlardı ama zamlardan sonra artmıştır herhalde.Benim de iznim 2 ay sonra bitiyor onu bekliyorum başlayayım direk taktıracağım.Bu doğum kontrol hapı kadar etkiliymiş ama hep aynı saatte alacağım unutmayayım derdi yokmuş.Emzirirken de çok rahatmış süte geçmiyormuş.Sadece kürdan kadar bir şeyi kullanmadığın elinin içine 2 dakikada takıyorlarmış.Acı falan da yokmuş
Canım ımplantı ozel hastaneler takıyomus ucretlı ,3 gecerlılık suresı varmıs,ama ınternette arastırdım onu takman ıcınde uygun olman lazım yanı daha once kanında pıhtılasma geecırdıysen takmıyolar benımde 2. Bacagımdakı kan pıhtılasmıstı tromboz yanı ,ama en ıyısı taktırmadan once doktora danıs yan etkı yapcak rahatsızlıgın yoksa cok ıdeal bı korunma yontemı ,bacagımdan dolayı vazgectım taktırmaktan ,ıgneyle koruncam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bana da adet olunca gel dedi ama ben spirale güvenmiyorum içim rahat etmez, bi de arkadaşım 10 gün adet olduğunu söyledi en son yaramıyor sana deyip çıkarmışlar boşu boşuna uğraştım 3 ay kadar çektim dedi.Annem ben de rahat edememiştim deyince taktırmadım herkesin bünyesi farklı belki bende olmaz ama ne bileyim ya kafa rahatlığı daha önemli ben yanlışlıkla hamile kalıp kızımı erkenden sütten kesmek istemiyorum
Bana da adet olunca gel dedi ama ben spirale güvenmiyorum içim rahat etmez, bi de arkadaşım 10 gün adet olduğunu söyledi en son yaramıyor sana deyip çıkarmışlar boşu boşuna uğraştım 3 ay kadar çektim dedi.Annem ben de rahat edememiştim deyince taktırmadım herkesin bünyesi farklı belki bende olmaz ama ne bileyim ya kafa rahatlığı daha önemli ben yanlışlıkla hamile kalıp kızımı erkenden sütten kesmek istemiyorum
Aynnen canım bende guvenmedıgım ıcın taktırmadım ,Allah olmayanlara versın 1 kızım 1 oglum var Allah bunları bana bagıslasın yeter artık ıstemyom cocuk yanı belkı 10 sene sonra bı tane daha ıstetsem onu bılemem ,ama bı on sene ıstemyombcok yıprandım ,ımplant takcaktım ama oda tromboz varfı bende o yuzden vazgectım 1-2 sene ıgne kullancam ondan sonrada Allah buyuk bakalım ne yapcam
Aynnen canım bende guvenmedıgım ıcın taktırmadım ,Allah olmayanlara versın 1 kızım 1 oglum var Allah bunları bana bagıslasın yeter artık ıstemyom cocuk yanı belkı 10 sene sonra bı tane daha ıstetsem onu bılemem ,ama bı on sene ıstemyombcok yıprandım ,ımplant takcaktım ama oda tromboz varfı bende o yuzden vazgectım 1-2 sene ıgne kullancam ondan sonrada Allah buyuk bakalım ne yapcam
Canım ımplantı ozel hastaneler takıyomus ucretlı ,3 gecerlılık suresı varmıs,ama ınternette arastırdım onu takman ıcınde uygun olman lazım yanı daha once kanında pıhtılasma geecırdıysen takmıyolar benımde 2. Bacagımdakı kan pıhtılasmıstı tromboz yanı ,ama en ıyısı taktırmadan once doktora danıs yan etkı yapcak rahatsızlıgın yoksa cok ıdeal bı korunma yontemı ,bacagımdan dolayı vazgectım taktırmaktan ,ıgneyle koruncam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar 12 aylık kızım var birde bu ay sonu oğlum olcak inşallh bebislerim arka arkaya olunca ikisi çok küçük kızımda olan sezeryan dikiş yerim biraz duuryo sizce doğumda sıkıntı olur mu geçmedi gitti tutmuş ama ip var sanki azda olsa elime geliyo dokunca birde eşim bende artık bunlar küçük ya 8 yıl 3 çocuğu dusunmuyoz doğum sonrası sprilal doktor takıyor mu ya zamanımız yok iki hafta daha burdayiz sonra tayin çıktı gidecez kızlar eşim uzman olduğu için ikiyi bile kocam zor kabullendi hayat pahalı yoksa severim isterim diyo ama uucncu olmasın diye korkuyorum gerekli önlemi almak istiyorum sizce napayim fikrinizi ihtiyacım var en iyi korunma yöntemi hangisi