Sorum var Spiral

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Spiral başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 924 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Spiral
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Özelde takıyorlarmış eskiden 2bin 2bin500 diyorlardı ama zamlardan sonra artmıştır herhalde.Benim de iznim 2 ay sonra bitiyor onu bekliyorum başlayayım direk taktıracağım.Bu doğum kontrol hapı kadar etkiliymiş ama hep aynı saatte alacağım unutmayayım derdi yokmuş.Emzirirken de çok rahatmış süte geçmiyormuş.Sadece kürdan kadar bir şeyi kullanmadığın elinin içine 2 dakikada takıyorlarmış.Acı falan da yokmuş
Teşekkür ederim canım arastircam onuda çok sağol

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım birşey soracam bu deri altı nasıl oluyor nasıl yapmamız lazım?
Canım ımplantı ozel hastaneler takıyomus ucretlı ,3 gecerlılık suresı varmıs,ama ınternette arastırdım onu takman ıcınde uygun olman lazım yanı daha once kanında pıhtılasma geecırdıysen takmıyolar benımde 2. Bacagımdakı kan pıhtılasmıstı tromboz yanı ,ama en ıyısı taktırmadan once doktora danıs yan etkı yapcak rahatsızlıgın yoksa cok ıdeal bı korunma yontemı ,bacagımdan dolayı vazgectım taktırmaktan ,ıgneyle koruncam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende yeni yaptiracam sprial duyduğuma göre iyi bide her ay başı ignede var hamile kalmamak için iğne başı fiyatı 2 galiba

200 TL galiba ignede düşünüyor ama bilmiyom bende kararsızım oğlumu uyutmaya calisiyom
Canım ıgne paraylamı vuruyolar ,?

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bana dedi aile hekimimiz takalım sana diye ayrıca sertifikası varmış, her sağlık ocağında yok hekim eğitim aldıysa takabiliyor
Bana 40 cıkmadan saglık ocagına gel takalım 40 cıkana kadar gelmezsen o sureden sonra hastanede taktırman gerek

Bana 40 cıkmadan saglık ocagına gel takalım 40 cıkana kadar gelmezsen o sureden sonra hastanede taktırman gerek
Demıslerdı ama ben korktugum ıcın taktırmadım

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Demıslerdı ama ben korktugum ıcın taktırmadım
Bana da adet olunca gel dedi ama ben spirale güvenmiyorum içim rahat etmez, bi de arkadaşım 10 gün adet olduğunu söyledi en son yaramıyor sana deyip çıkarmışlar boşu boşuna uğraştım 3 ay kadar çektim dedi.Annem ben de rahat edememiştim deyince taktırmadım herkesin bünyesi farklı belki bende olmaz ama ne bileyim ya kafa rahatlığı daha önemli ben yanlışlıkla hamile kalıp kızımı erkenden sütten kesmek istemiyorum

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bana da adet olunca gel dedi ama ben spirale güvenmiyorum içim rahat etmez, bi de arkadaşım 10 gün adet olduğunu söyledi en son yaramıyor sana deyip çıkarmışlar boşu boşuna uğraştım 3 ay kadar çektim dedi.Annem ben de rahat edememiştim deyince taktırmadım herkesin bünyesi farklı belki bende olmaz ama ne bileyim ya kafa rahatlığı daha önemli ben yanlışlıkla hamile kalıp kızımı erkenden sütten kesmek istemiyorum
Aynnen canım bende guvenmedıgım ıcın taktırmadım ,Allah olmayanlara versın 1 kızım 1 oglum var Allah bunları bana bagıslasın yeter artık ıstemyom cocuk yanı belkı 10 sene sonra bı tane daha ıstetsem onu bılemem ,ama bı on sene ıstemyombcok yıprandım ,ımplant takcaktım ama oda tromboz varfı bende o yuzden vazgectım 1-2 sene ıgne kullancam ondan sonrada Allah buyuk bakalım ne yapcam

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Aynnen canım bende guvenmedıgım ıcın taktırmadım ,Allah olmayanlara versın 1 kızım 1 oglum var Allah bunları bana bagıslasın yeter artık ıstemyom cocuk yanı belkı 10 sene sonra bı tane daha ıstetsem onu bılemem ,ama bı on sene ıstemyombcok yıprandım ,ımplant takcaktım ama oda tromboz varfı bende o yuzden vazgectım 1-2 sene ıgne kullancam ondan sonrada Allah buyuk bakalım ne yapcam
Aminnn Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin hayırlı evlat eylesin

Canım ımplantı ozel hastaneler takıyomus ucretlı ,3 gecerlılık suresı varmıs,ama ınternette arastırdım onu takman ıcınde uygun olman lazım yanı daha once kanında pıhtılasma geecırdıysen takmıyolar benımde 2. Bacagımdakı kan pıhtılasmıstı tromboz yanı ,ama en ıyısı taktırmadan once doktora danıs yan etkı yapcak rahatsızlıgın yoksa cok ıdeal bı korunma yontemı ,bacagımdan dolayı vazgectım taktırmaktan ,ıgneyle koruncam

Canım ıgne paraylamı vuruyolar ,?
Evet cnm ayda bir kere iğne vuruyor parayla

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 12 aylık kızım var birde bu ay sonu oğlum olcak inşallh bebislerim arka arkaya olunca ikisi çok küçük kızımda olan sezeryan dikiş yerim biraz duuryo sizce doğumda sıkıntı olur mu geçmedi gitti tutmuş ama ip var sanki azda olsa elime geliyo dokunca birde eşim bende artık bunlar küçük ya 8 yıl 3 çocuğu dusunmuyoz doğum sonrası sprilal doktor takıyor mu ya zamanımız yok iki hafta daha burdayiz sonra tayin çıktı gidecez kızlar eşim uzman olduğu için ikiyi bile kocam zor kabullendi hayat pahalı yoksa severim isterim diyo ama uucncu olmasın diye korkuyorum gerekli önlemi almak istiyorum sizce napayim fikrinizi ihtiyacım var en iyi korunma yöntemi hangisi
Sezaryan isen doğumdan 2 ay sonra takılıyor canım şahsen ankarada öyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar