Sorum var Spiral

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Spiral başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 925 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Spiral
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ne oldu kuzucuk ben şehir hastensinde doğum yapınca doktora gittim bana 2 ay dolsun öyle gel 2 aydan önce takmıypruz dedi😂😂 belki ankara hastenesi takar diye oraya gittim onlarda öyle dedi bende taktırmadım onlar yüzünden 😂😂

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ne oldu kuzucuk ben şehir hastensinde doğum yapınca doktora gittim bana 2 ay dolsun öyle gel 2 aydan önce takmıypruz dedi😂😂 belki ankara hastenesi takar diye oraya gittim onlarda öyle dedi bende taktırmadım onlar yüzünden 😂😂
Hahah kuzum bende gidicem bakalım bana nediyecekler sana kesinlikle yazarım Ayşem 🤣🤣 kadın doğuma randevu Alaçam birazdan🤣

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
K
Spiral herkese iyi gelmiyormuş annemde tutmamış benim mesela, benim arkadaşımında 13 sene çocuğu olmadı doğum sonrası spiral taktırdı çocuk 1 yaşına girmeden hamile kaldı spirale rağmen.Bu forumda da aramaya ya da google da aramaya yazarsan bir sürü var spirale rağmen hamile kalan.En iyisi deri altı hormon çubuğuymuş 3 sene garanti koruyucuymuş.İstersen de çıkarabiliyormuşsun.Biraz pahalı ama çocuğun masrafı, doğum masrafı ondan çok sonuçta 🤷🏻‍♀️
Kesinlikle katılıyorum ♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar