Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne oldu kuzucuk ben şehir hastensinde doğum yapınca doktora gittim bana 2 ay dolsun öyle gel 2 aydan önce takmıypruz dedi belki ankara hastenesi takar diye oraya gittim onlarda öyle dedi bende taktırmadım onlar yüzünden
Ne oldu kuzucuk ben şehir hastensinde doğum yapınca doktora gittim bana 2 ay dolsun öyle gel 2 aydan önce takmıypruz dedi belki ankara hastenesi takar diye oraya gittim onlarda öyle dedi bende taktırmadım onlar yüzünden
Spiral herkese iyi gelmiyormuş annemde tutmamış benim mesela, benim arkadaşımında 13 sene çocuğu olmadı doğum sonrası spiral taktırdı çocuk 1 yaşına girmeden hamile kaldı spirale rağmen.Bu forumda da aramaya ya da google da aramaya yazarsan bir sürü var spirale rağmen hamile kalan.En iyisi deri altı hormon çubuğuymuş 3 sene garanti koruyucuymuş.İstersen de çıkarabiliyormuşsun.Biraz pahalı ama çocuğun masrafı, doğum masrafı ondan çok sonuçta