Dogru doluyon canım ama bı zıncırlerını kırabılse gerısı gelıcek benım yoluma gelıcek dıye dudunuyorum ama artık telefonlada yonlendırırlerse ne yaparım bımıyom artıkMaalesef dip dibede olsanız uzak memlekettede olsanız iş eşinde bitiyor. Kendi aklını kullanıp kararlar vermesi gerekiyor. Biz başka memleketteyiz ona rağmen yönlendiriyorlar. Sen çocuğunu, yaşantını, maddi zorluğu öne sürerek ikna etmeye çalış ki eşinde hiçmi düşünce yok televizyonlarda bağırıyorlar İstanbul'da deprem bekleniyor diye. Hiçmi tv izlemiyor bile isteye oraya gitmek istiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İstanbul bunaltıcı kalabalık dıye bılıyom ankara en ıyısu bakalım esımı ıkna edımKızlar ben Ankarada kiracıyım. İki yıl önce eşimi istanbula gönderdiler ben çok ağladım orda deprem olacak diyorlar diye korkuyordum ki nerde yakalayacağı ya da olacağını bilemiyoruz.. Ankara yaşanılcak keyifli bi şehir istanbul gibi trafiği yok. Aslında iş imkanı da çok ve her yeri merkez oldu biz eryamandayız ve eryamana gelen başka bir yere gitmek istemiyor. Hatta bi ara başka semte taşındık sonra geri geldik.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım depremden sonrada orasıda goc alabılır dıye dusunuyomBende oturduğum evi pek beğenmiyorum taşınmak istiyorum 10 12 bin arası çevremdeki kiralık daireler zaten çokta boş daire yok şuanda 3 tane var koca mahallede