Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başka bir rahatsızlığım falanda yok canım ne bileyim öyle deyince Dr vazgeçtim. Doğum ağrısı illaki dayanılmaz oluyor bunda bende çok stres oluyorum canım ama geçecek nasıl olsa diye teselli ediyorum kendimi
Yok sonrada ağrı olmuyormu zaten yani bende kalmadı çocuk doğduktan sonra anamdan doğmuş gibiydim ay darısı bu seferin başınatüm gebelik çekenlerin başına inşallah
3 doğumum oldu 3 de suni sancıyla oldu normal sancı nasıldır bilmem ama çok abartılacak bişey yok o kadar ANNE OLUYORSUN SONUÇTA azıcık ta olsun OKADAR canından can çıkıyor suni de olsa kendi sancın da olsa doğumdan hemen sonra ayaklanıyorsun zaten sadece ara ara karın ağrısı çekiyorsun 1.2 gün bukadar doğum yapacak olanlari rabbim oyalamasin o yolda bir avazda kurtarsın inşallah
3 doğumum oldu 3 de suni sancıyla oldu normal sancı nasıldır bilmem ama çok abartılacak bişey yok o kadar ANNE OLUYORSUN SONUÇTA azıcık ta olsun OKADAR canından can çıkıyor suni de olsa kendi sancın da olsa doğumdan hemen sonra ayaklanıyorsun zaten sadece ara ara karın ağrısı çekiyorsun 1.2 gün bukadar doğum yapacak olanlari rabbim oyalamasin o yolda bir avazda kurtarsın inşallah