Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aminn inşaAllah canım biran önce toparlansın tek temennim o kadar çok ağladı ki emmedi çok acımıştı 6 saat aç kaldı mama verdim şimdi uyudu özelde 1300e yaptılar canım
Uyuşukluk geçtikten sonra O kadar çok ağladı ki eşime Dr geri diksin bile dedim sinirden oturdum ağladım onunla birlikte ne kadar sürecek bu durum acaba yasen o zaman
Uyuşukluk geçtikten sonra O kadar çok ağladı ki eşime Dr geri diksin bile dedim sinirden oturdum ağladım onunla birlikte ne kadar sürecek bu durum acaba ya
Oldu canım iyi geçti ama o kucağından alıp ameliyathaneye giriş yok mu sanki kalbine bıçak saplıyorlar beklemek zor oldu şuan uyuyor hala hastanedeyiz kendine gelmesi bir saat sürdü şuan iyi genel durumu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Özelde yaptırdım canım 5 aylık bebeğim henüz çok az anestezi verdiler 1 saat sonra kendine geldi iyi şimdi
Oyyy yerim ben onu en iyisini yapmışsın canım benim bi akraba var oğlu 5 yaşında çok aksi keşke doğduğunda yatırsaydım doktor dedi ama dinlemedim dedi. Bende oğlum inşallah sağlıkla doğsun senin gibi erken yaptircam sunnetini umarım çabucak iyileşir toparlar
Aminn inşaAllah canım biran önce toparlansın tek temennim o kadar çok ağladı ki emmedi çok acımıştı 6 saat aç kaldı mama verdim şimdi uyudu özelde 1300e yaptılar canım
Oyyy yerim ben onu en iyisini yapmışsın canım benim bi akraba var oğlu 5 yaşında çok aksi keşke doğduğunda yatırsaydım doktor dedi ama dinlemedim dedi. Bende oğlum inşallah sağlıkla doğsun senin gibi erken yaptircam sunnetini umarım çabucak iyileşir toparlar
İnşaAllahh canımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ya evet büyüyünce daha zor hatta oğlumla aynı zamanda sünnet olan biri vardı 6 7 yaşlarında annesi sünnet olacağını söylememiş neyse kendine geldi hastaneyi yıktı annesine seni şikayet edeceğim pipimi kestirdiğin için diye bağırıyordu
Aynen idrarıyla daha çabuk iyileşir diyorlar ama çok ağlıyor ya idrarını yapınca çok yanıyor belli mahfoldu çocuğum pişman oldum biraz sanki çok kötüyüm çok
Bezini normal herzamanki gibi bağlıyorum bolca krem sürüyorum oyüzden yapışmıyor tek sıkıntımız idrarını yaparken çığlık atması gece iyiydi ama normal gece gibiydi uykuda çişini falan yaptığında ağlamadı gece uyumaz diyordum ama şükür ki iyiydi komşuları falanda aradım kusura bakmayın gece ağlarsa diye