Benim ki uyur uyandığı zaman canıma okur sürekli benle konuş diyor çene kaslarım ağrıyor tosuna şarkı söylemektenAmin canım Allah razı olsun
Evet gerçekten zor yaşları da yakın olunca daha zor
Benim ki uyur uyandığı zaman canıma okur sürekli benle konuş diyor çene kaslarım ağrıyor tosuna şarkı söylemektenAmin canım Allah razı olsun
Evet gerçekten zor yaşları da yakın olunca daha zor
Amin canimİnşallah uykusu hep düzenli olur canım darısı benimkinin başına
Kız olsun sende konuş hep derdini anlat
Ya bende troit var kızım doğunca da troiti yüksek çıktı gecen hafta bastırmaya gittim düşmüş mü diyr kan aldılar troit düşmüş ama alerji değeri yükselmiş dr böyle giderse alerji dedi zaten sütlaç yemiştim o gün kızım hiç uyumamıştı kusma ishal bayada gaz çıkardı dr böyle deyince anladım zaten alerji olduğjnuda doğduğundan beri yüzü kızarıyor bizde yüzü yenilenir kabuk atıyor sanıyorduk halbuki öyle değilmiş alerjiymişYa kıyamam kuzum benim ne olduğunu kendin çözebildin mi Hani emziriyor musun mesela sen yediğinde direkt vücut Reaksiyon gösteriyor mu
Ah Aynen canım bizim de doğduğundan beri var egzaması var aynı zamanda Demek ki süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi olabilir dikkat et bari test yapılana kadar biz de alerjisinin olduğunu ilk zaman dışkısı kanlı ve mukuslu olarak geldiYa bende troit var kızım doğunca da troiti yüksek çıktı gecen hafta bastırmaya gittim düşmüş mü diyr kan aldılar troit düşmüş ama alerji değeri yükselmiş dr böyle giderse alerji dedi zaten sütlaç yemiştim o gün kızım hiç uyumamıştı kusma ishal bayada gaz çıkardı dr böyle deyince anladım zaten alerji olduğjnuda doğduğundan beri yüzü kızarıyor bizde yüzü yenilenir kabuk atıyor sanıyorduk halbuki öyle değilmiş alerjiymiş
Amin inşallah ama beni mezara sokacaklar az kaldıYavrucak çok güçlü kuvvetli bir genç olur buyunce masallah şimdiden mücadeleci yusahan bey rabbim şifa versin op yerime
Alerji durumu bazenn anında bazense 1 hafta sonrasında bile kendini belli edebiliyormuş benim oğlumun da hayvnsal gıdalar domates patlıcan gibi birçok şeye alerjisi var bizde ishal kusma ateş ve huysuzluk olarak çıkıyor onun yanı sıra ağzının etrafında kızarıklık oluyor. Alerji olduğu şeyin dozuda oluyor gözlemlediğim kadarıyla mesela yumurta içerikli ürün yediği zaman 3 gün sürüyor vücudundan atması ve çok zorlanıyor.Kızlar oğlumun süt alerjisi vardı Doktor tavsiyesiyle Bugün ilk defa deneme yaptım 30 dakika oldu yoğurt verili herhangi bir tepki yok acaba kaç saat sonra alerji yapmaya başlar ya da alerji yapmadığını nasıl anlayabilirim Normalde yüzünde sivilce çıkıyor acaba bu sefer farklı bir tepki gösterebilir mi yani vücudunda pişik gibi
Allah göstermesin canim bende aynıyım kızım çok huysuz hasta dışi çıktı çok şükür oğlum ayrı telde amannnnAmin inşallah ama beni mezara sokacaklar az kaldı
Şimdi baktim vücudun da küçük kırmızı sivilceler cıkmış hepAlerji durumu bazenn anında bazense 1 hafta sonrasında bile kendini belli edebiliyormuş benim oğlumun da hayvnsal gıdalar domates patlıcan gibi birçok şeye alerjisi var bizde ishal kusma ateş ve huysuzluk olarak çıkıyor onun yanı sıra ağzının etrafında kızarıklık oluyor. Alerji olduğu şeyin dozuda oluyor gözlemlediğim kadarıyla mesela yumurta içerikli ürün yediği zaman 3 gün sürüyor vücudundan atması ve çok zorlanıyor.
Yaaolduğu kadar de sende annecimm idare et beniAmin canim
Konuşuyorum beğenmiyor şarkı söyle diyor sesimde guzel olsa bari