Anladım canimYeşillik gaz yapmaz ki dere otu ye bol bol sütün artar
Tüketim canim sagolKaynanani takma. Rabbim sadece bebeginin degil herkesin rizkini verir. Rizki biten ölür zaten. Bu yuzden kaynanani degil bebegini dusun. Benim bebegim 10 gun yogun bakimda kalinca, bir de sütüm gec gelince, sütun gelmeyecek, cocuk zaten biberone alisti hic emmeyecek vs cok denildi. Hatta aciyarak bile suratıma bakanlari gördüm. Yogun bakimdaki cocuk doktorumuz bir hap onerdi daha dogrusu solgar, onu ictikten sonra sütüm artti. Bu surecte bulgur pilavi cok yedim sut arttirici etkisi var, bol bol tatli tuket hatta bir tepsi baklavayi yemis olabilirim Ve cok su ictim
Söylerim aklımda bulunsunYok ya ne alakası var aman herşeyi de bilirler zaten dinleme sen bebeğim gelişmesi lazım de doktor ye dedi de
Sağol canım uygularimMercimekli pilav, kabak tatlısı, kırmızı et, mısır bunlar çok güzel süt yapıyor ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim canım
Şu çok tuketmiyom doğrusu ama streste biraz varKuzum bol su en önemlisi bir diğeri stresten uzak dur sulu şeyler ye iç hoşaf iç İnternet'e de yazar sütü arttıran şeyler diye yaz çıkar canısı
Vallha cnm çocuklar izin vermiyorki uyuyam gündüz çocuklar uyudugunda bende 5 dk dinlensen kaynana dir dirAynen bol su iyi bir uyku da çok önemli