Daha öncede bu tarz bi durum olmuştu, 28.haftamda suyum biraz azdı ve sürekli ic kıyafetim ıslanıyordu. O zaman idrar olduğuna emindim, ona rağmen amniyosentez testi yaptı doktorum sonuç negatifti. Yaklaşık iki hafta önce yine şüphelendim duyum geldiğinden o zamanda turnusollu ped kullandı nöbetçi doktor. Suyumun azalmadığını söyleyince amniyosentezi ben istemedim. O pedde biraz renk değisimi olmustu ama yeterince ıslanmadığı için net sonuc alamadık. Doktorum cuma günü suyumda azalma olmadığını söyledi. Şimdi kontrolü mü beklesem yoksa gidip görünsem mi bilemedim. Çünkü bu şikayetim cumadan sonra başladı. Öncesinde de var gibiydi ama tam emin değildim. Düzenli takibimi yeni yaptım.Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim de aynı şekilde oluyor du doktora söyledim suyun gitse görürdük dedi idrar kaçırıyor olabilirsin dedi ama idrar olmadığından da eminim açıkçası bende merak ediyorum o ıslaklık neden oluyor kontrol gününde mutlaka Dr ile paylaş bunu bence çünkü ben ne bir cevap alabildim nede benim gibi birini duydum senin durumun benimkinin aynısı gibi görünüyor.