Suyun azalması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşeilkim tarafından oluşturulan Suyun azalması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 875 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Suyun azalması
Konbuyu başlatan Ayşeilkim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Ayşeilkim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 33 haftalik hamileyim ilk gebeligimde 6 yil önce gebelik zehirlenmesi olmustum tansiyon hastasıyım bu gebeligimde hic tansiyon yukselmesi yasamamistim ta ki 3 gün önce 14/10 a cikana kadar doktor günde 3 defa tansiyon hapi verdi ama icmek istemiyorum korkuyorum bebege bise olur diye ayni zamanda suyun azalmis erken doğum olabilir dedi su azalmasi yaşayan oldumu biraz uzun oldu hakkinizi helal edin

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 33 haftalik hamileyim ilk gebeligimde 6 yil önce gebelik zehirlenmesi olmustum tansiyon hastasıyım bu gebeligimde hic tansiyon yukselmesi yasamamistim ta ki 3 gün önce 14/10 a cikana kadar doktor günde 3 defa tansiyon hapi verdi ama icmek istemiyorum korkuyorum bebege bise olur diye ayni zamanda suyun azalmis erken doğum olabilir dedi su azalmasi yaşayan oldumu biraz uzun oldu hakkinizi helal edin
İlk gebeliğimde 8 aylıkken gıda zehirlenmesi yaşadım suyu azaldı kilo alımı durdu 38/5 e zor dayandık suyun çoğalması için su miktarını çoğalt dedi 3.5 litre içiyordum ama fayda etmedi canım bende belki sende faydası olur telaş yapma hareketleri kontrol çok önemli şu zamandan sonra

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Benimde bebeğimin suyu azdı günde neredeyse 3 4 litre su içtim sulu şeyler meyve vesaire yedim çok şükür toparlandı. Çok su içmeye dikkat et inşallah bir şey olmaz

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bol bol su içmeyi dene, havucun ve havuç suyunun da çoğalttığını duydum

Tüm sayfalar yüklendi.