Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adım elif marasliyim İngiltere'de yaşıyorum 15 yıldır yurt dışındayım buranın en büyüğü benim 37 yaşındayım üç buçuk aylık bir kızım var adı Azra 12 yaşında bir oğlum var adı ayaz 12 yıl çocuğum olmadi ikinci çocuğum o yüzden geç anne oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba hanımlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz öncelikle ben Aleyna 23 yaşındayım Samsun'luyum 1,5 senelik evliyim 4,5 aylık kızım var adı Elisa İstanbul'da yaşıyorum sizde kendinizi anlatın tanışalım
Merhaba hanımlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz öncelikle ben Aleyna 23 yaşındayım Samsun'luyum 1,5 senelik evliyim 4,5 aylık kızım var adı Elisa İstanbul'da yaşıyorum sizde kendinizi anlatın tanışalım
Merhaba kuzum ben dilek 22 yaşındayım 4 senedir evliyim ama iki hafta sonra 5.inci seneye giriyoruz iki oğlum var biri 2 yaş 1 ay mahsum ege digeride 2 buçuk aylık ayaz oğlum var Mardin Kızıltepe de yaşıyorum
Merhaba canım
Ben Hasret 25 yaşındayım Siverek'liyim. Hemsireyim ama şuan çalışmıyorum atama bekliyorum. 6 yıllık evliyim. 5 yaşında Agrin adında bir kızım var, şimdi de 7 aylık hamileyim. Hayırlısıyla kuzumuzu bekliyorum çok memnun oldum
Merhaba ben Merve 26 yaşımdayım şuana kadar en büyük benim galiba aslen Sivaslıyım ama Kastamonu'da gelinim 3 senelik evliyim 68 günlük dünyalar tatlışı bir oğlum var ismi Yuşa Han
AhahahaMemnun oldum canım oğluşunu çopçok öpüyorum birde kapanmak sana çok yakışmış Allah utandırmasın inşallah çok güzel olmuşsun İnşallah bende birgün nefsime hakim olup kapanabilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba ben Merve 26 yaşımdayım şuana kadar en büyük benim galiba aslen Sivaslıyım ama Kastamonu'da gelinim 3 senelik evliyim 68 günlük dünyalar tatlışı bir oğlum var ismi Yuşa Han
AhahahaMemnun oldum canım oğluşunu çopçok öpüyorum birde kapanmak sana çok yakışmış Allah utandırmasın inşallah çok güzel olmuşsun İnşallah bende birgün nefsime hakim olup kapanabilir
Merhaba canım ismim Asena 26 yaşındayım yalova armutlu'luyum 9 yıllık evliyim 2 evladım var biri 8 yaşin da oğlum Toprak biri yeni doğdu 2 aylik olucak kızım Kumsal Laren
Çankırı da yaşıyorum