Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Merhaba canım ismim Asena 26 yaşındayım yalova armutlu'luyum 9 yıllık evliyim 2 evladım var biri 8 yaşin da oğlum Toprak biri yeni doğdu 2 aylik olucak kızım Kumsal Laren
Çankırı da yaşıyorum
Selamlar ben demet 29 yaşındayım bir oğlum var 2 yaşında ikincisi yolda 34 haftalık hamileyim Almanya'da yaşıyorum kayseriliyimmemnun oldum herkezle tanisdima
Merhaba kuzum ben dilek 22 yaşındayım 4 senedir evliyim ama iki hafta sonra 5.inci seneye giriyoruz iki oğlum var biri 2 yaş 1 ay mahsum ege digeride 2 buçuk aylık ayaz oğlum var Mardin Kızıltepe de yaşıyorum
Merhaba hanımlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz öncelikle ben Aleyna 23 yaşındayım Samsun'luyum 1,5 senelik evliyim 4,5 aylık kızım var adı Elisa İstanbul'da yaşıyorum sizde kendinizi anlatın tanışalım
Ben ulduz 21 yaşindayim 1.5 aylik senelik evliyim Azerbaycanliyim eşimle rusiyada yaşiyorim kizim 5 aylik.ismi aysu beni zaten tanuyordun amma yine yazdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba canım
Ben Hasret 25 yaşındayım Siverek'liyim. Hemsireyim ama şuan çalışmıyorum atama bekliyorum. 6 yıllık evliyim. 5 yaşında Agrin adında bir kızım var, şimdi de 7 aylık hamileyim. Hayırlısıyla kuzumuzu bekliyorum çok memnun oldum