Sorum var Tanışma 🥰🙏🏻

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Tanışma 🥰🙏🏻 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,935 kez görüntülenmiş, 123 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tanışma 🥰🙏🏻
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım ismim Asena 26 yaşındayım yalova armutlu'luyum 9 yıllık evliyim 2 evladım var biri 8 yaşin da oğlum Toprak biri yeni doğdu 2 aylik olucak kızım Kumsal Laren🥰
Çankırı da yaşıyorum 🤭
Memnun oldum canım benim maşallah kızının da senin de ismin çok güzel Laren isminin anlamı nedir🥰
Selamlar ben demet 29 yaşındayım bir oğlum var 2 yaşında ikincisi yolda 34 haftalık hamileyim Almanya'da yaşıyorum kayseriliyim💞💞💞memnun oldum herkezle tanisdima
Memnun oldum canım benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşunu gözlerinden öperim 🥰🙏🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Galiba erkek bu🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Merhaba canm 😊 bn Fatma Zehra 25 yaşındayım 8 senelik evliyim 5 yaşında oğlum 3 aylık kızım var konyada yaşıyorum
Çok memnun oldum canım Allah kuzucukları sana bağışlasın inşallah 🥰🙏🏻

Merhaba canm 😊 bn Fatma Zehra 25 yaşındayım 8 senelik evliyim 5 yaşında oğlum 3 aylık kızım var konyada yaşıyorum
Merhaba Aleynam
Ben Serap Adıyamanlıyım bi kızım var adı Beren Adıyaman’da yaşıyorum tanıştığıma çok memnun oldum 😍🌸
Merhaba canımın içi hemşerimi unutur muyum hiç bende yarı Adıyaman'lı sayılırım artık Beren kuşu öpüyorum ♥️🥰

Merhaba Aleynam
Ben Serap Adıyamanlıyım bi kızım var adı Beren Adıyaman’da yaşıyorum tanıştığıma çok memnun oldum 😍🌸
Merhaba canımın içi hemşerimi unutur muyum hiç bende yarı Adıyaman'lı sayılırım artık Beren kuşu öpüyorum ♥️🥰
Merhaba kuzum ben dilek 22 yaşındayım 4 senedir evliyim ama iki hafta sonra 5.inci seneye giriyoruz iki oğlum var biri 2 yaş 1 ay mahsum ege digeride 2 buçuk aylık ayaz oğlum var Mardin Kızıltepe de yaşıyorum 🥰❣️
Merhaba canım memnun oldum en çok gitmek istediğim şehirlerden biri Mardin bu arada Allah mutluluğunu daim etsin 5 değil nice 55 senelere insallah🤭🤭

Son düzenleme:

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Merhaba hanımlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz öncelikle ben Aleyna 23 yaşındayım Samsun'luyum 1,5 senelik evliyim 4,5 aylık kızım var adı Elisa İstanbul'da yaşıyorum sizde kendinizi anlatın tanışalım🥰🥰🙏🏻🙏🏻
Ben ulduz 21 yaşindayim 1.5 aylik senelik evliyim Azerbaycanliyim eşimle rusiyada yaşiyorim kizim 5 aylik.ismi aysu🤩 beni zaten tanuyordun amma yine yazdim

Merhaba canım 🥰
Ben Hasret 25 yaşındayım Siverek'liyim. Hemsireyim ama şuan çalışmıyorum atama bekliyorum. 6 yıllık evliyim. 5 yaşında Agrin adında bir kızım var, şimdi de 7 aylık hamileyim. Hayırlısıyla kuzumuzu bekliyorum ☺️ çok memnun oldum 🥰
Bende hemsireyim😊

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar