Hoşbuldum güzel bir platforma dönüşüyor gibi sanki burası 😊 Ben geldim ondan susmam şimdi 🤣🤣🤣😊
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 8 Ocak 2021 #11 Bilgenazın_annesi' Alıntı: Hoşbuldum güzel bir platforma dönüşüyor gibi sanki burası Genişletmek için tıkla ... Ben geldim ondan susmam şimdi
Bilgenazın_annesi' Alıntı: Hoşbuldum güzel bir platforma dönüşüyor gibi sanki burası Genişletmek için tıkla ... Ben geldim ondan susmam şimdi
B Bilgenazın_annesi Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5 8 Ocak 2021 #12 Bende susmam iyi oldu can sıkıntımız gider
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 8 Ocak 2021 #13 Bilgenazın_annesi' Alıntı: Bende susmam iyi oldu can sıkıntımız gider Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte keşke grup gibi falan olsa gruplar kurulsa konuşulsa güzel olurdu
Bilgenazın_annesi' Alıntı: Bende susmam iyi oldu can sıkıntımız gider Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte keşke grup gibi falan olsa gruplar kurulsa konuşulsa güzel olurdu
B Bilgenazın_annesi Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5 8 Ocak 2021 #14 Aynen böyle yazması flan zor oluyor birazcık ama güven olursa ilerleyen zamanlarda watsap grubu neden olmasın
Aynen böyle yazması flan zor oluyor birazcık ama güven olursa ilerleyen zamanlarda watsap grubu neden olmasın
F Fatma Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 11 9 Ocak 2021 #15 Bilgenazın_annesi' Alıntı: Aynen böyle yazması flan zor oluyor birazcık ama güven olursa ilerleyen zamanlarda watsap grubu neden olmasın Genişletmek için tıkla ... Aynen olabilir
Bilgenazın_annesi' Alıntı: Aynen böyle yazması flan zor oluyor birazcık ama güven olursa ilerleyen zamanlarda watsap grubu neden olmasın Genişletmek için tıkla ... Aynen olabilir
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 9 Ocak 2021 #16 Bilgenazın_annesi' Alıntı: Aynen böyle yazması flan zor oluyor birazcık ama güven olursa ilerleyen zamanlarda watsap grubu neden olmasın Genişletmek için tıkla ... Normal mesajlardaysa gruplar oluşuyor kızlar
Bilgenazın_annesi' Alıntı: Aynen böyle yazması flan zor oluyor birazcık ama güven olursa ilerleyen zamanlarda watsap grubu neden olmasın Genişletmek için tıkla ... Normal mesajlardaysa gruplar oluşuyor kızlar
B Bilgenazın_annesi Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5 9 Ocak 2021 #17 Kızlar açıkçası ben birazcık teknoloji özürlüyüm pek anlamam öyle birşey yaparsanız benide alın unutmayın watsapı bildiğime şükredin sizde ayol
Kızlar açıkçası ben birazcık teknoloji özürlüyüm pek anlamam öyle birşey yaparsanız benide alın unutmayın watsapı bildiğime şükredin sizde ayol
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 9 Ocak 2021 #18 Bilgenazın_annesi' Alıntı: Kızlar açıkçası ben birazcık teknoloji özürlüyüm pek anlamam öyle birşey yaparsanız benide alın unutmayın watsapı bildiğime şükredin sizde ayol Genişletmek için tıkla ...
Bilgenazın_annesi' Alıntı: Kızlar açıkçası ben birazcık teknoloji özürlüyüm pek anlamam öyle birşey yaparsanız benide alın unutmayın watsapı bildiğime şükredin sizde ayol Genişletmek için tıkla ...
M Merve Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 7 10 Ocak 2021 #19 Fatma' Alıntı: Merhabalar anneler ben Fatma Kayseriliyim 23 yasındayim 27 haftalik hamileyim 6 senelik evliyim Genişletmek için tıkla ... Merhaba ismim Merve 26 yaşındayım 1.5 senelik evliyim 6 aylık kızım var konya da yaşıyorum
Fatma' Alıntı: Merhabalar anneler ben Fatma Kayseriliyim 23 yasındayim 27 haftalik hamileyim 6 senelik evliyim Genişletmek için tıkla ... Merhaba ismim Merve 26 yaşındayım 1.5 senelik evliyim 6 aylık kızım var konya da yaşıyorum
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 16 Ocak 2021 #20 Merve' Alıntı: Merhaba ismim Merve 26 yaşındayım 1.5 senelik evliyim 6 aylık kızım var konya da yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz sizde
Merve' Alıntı: Merhaba ismim Merve 26 yaşındayım 1.5 senelik evliyim 6 aylık kızım var konya da yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz sizde