Hastanedeyim yatış verdi doktorum tansiyonumu kontrol altına aldılar ilaçlı serum verdiler kasılmalarım durdu. Doktorum aradı bebek iyiymiş ama gebelik zehirlenmesi mi değil mi kan sonuçlarımı bekliyorlardı saat 9da gelecek onu bekliyorum. Ara ara tansiyonumu ölçüyorlar..Canım bir doktora git bence acil de olur karın sertleşmesi normal de değil bu haftalarda da diye biliyorum benim 28. Haftda bile karnım sert diye doktorlar hastanede doğum bölümünde yatırmıştı. Dikkatli ol inşallah sıkıntılı bir durum değildir.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bütün iyi dualarınız için teşekkür ederim. İnternette hiç iyi şeyler yazmamışlar çok korkuyorum bakalım doktor ne diyecekRabbim vaktiyle sağ salim kucağına almayi nasip etsin![]()
Çok teşekkür ederim dualarınız için. Hepimizi ve yavrularımızı korusun rabbimizAğlama canım benim ilaçla kontrol altına alırlar. Moralini yüksek tut Allah'ın izniyle hicbirşey olmayacak![]()
Çok teşekkür ederim dualarınız için. Hepimizi ve yavrularımızı korusun rabbimizAğlama canım benim ilaçla kontrol altına alırlar. Moralini yüksek tut Allah'ın izniyle hicbirşey olmayacak![]()
Çok geçmiş olsun canım