Tecrubeli anneler sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Tecrubeli anneler sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,070 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrubeli anneler sorum var
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
11 haftalikken düşük tehliken vardi kanamam oldu pregesten igne ve hapini kullandim suan 15 haftalik olduk bi hafta sonra rendevum var ve hapim bitti randevuyu bekliyipte mi aliyim yoksa gidiyim mi dra yatak istirati verdi 1 ay 3 hafta oldu ilaci su zamana kadar kullan demedi dr belki de gecmistis tir dusuk tehlikem oyuzden icmek istemiyorum sizin tecrubenize dayanarak sormak istedim tsk
Canım geçmiş olsun öncelikle, kanaman şikayetlerin devam ediyorsa al kullanamaya devam et ama yoksa şuan kontrolü bekle belki artık kullanma diyecektir yada farklı bi ilaç yazabilir

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Doktoruna ulaşabiliyorsan sor ulasamiyorsan kontrolünü bekle. Progestan uzun süreli de kullanıyor doktorun duruma göre yazacaktır tehlikennkalmadiysa belki hiç vermez.
Dr konustum kontrolune kadar kullan dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım geçmiş olsun öncelikle, kanaman şikayetlerin devam ediyorsa al kullanamaya devam et ama yoksa şuan kontrolü bekle belki artık kullanma diyecektir yada farklı bi ilaç yazabilir
Tsk ederim canim sordum dra kontrolune kadar kullan bebegin durumuna gore bakariz dedi

11 haftalikken düşük tehliken vardi kanamam oldu pregesten igne ve hapini kullandim suan 15 haftalik olduk bi hafta sonra rendevum var ve hapim bitti randevuyu bekliyipte mi aliyim yoksa gidiyim mi dra yatak istirati verdi 1 ay 3 hafta oldu ilaci su zamana kadar kullan demedi dr belki de gecmistis tir dusuk tehlikem oyuzden icmek istemiyorum sizin tecrubenize dayanarak sormak istedim tsk
Bende ilk 4 ay boyunca sürekli kullandım yani ilacın bittiyse dr ara o ne derse onu yaparsın çünkü gebeliğin ilk ayları riskli muhtemelen kullanmaya devam ettirir

M

Meryem nazın annesi

Guest
Benim de düşük tehlikem oldu kızımda kese etrafında kanamam vardı yataktan kalmayacaksın dedi progesteron hap kullandım alttan bi kutu bitti bidaha kullanmadım doktorda vermedi zaten dikkat et dedi sadece

Tüm sayfalar yüklendi.