Kızlar iki tane çocuğum var bir çoğunuz biliyorsunuz
oğlum hastaydı boğazında iltihap oluşmuş ilaç verdiler hayatımda ilk kez antibiyotik hazırlayıp kendi ellerimle icirdim oğluma dün oğlum yine aynı oldu ateşler içinde sabaha kadar sayikladi kızımda hasta olmuş ama ben farkedemedim sabah acıktım ben açıktan öleceğim falan diyordu kalktım hemen banyoya gittim geldi oturdu yere kustu sapsarı hemen çorba isittim geceden yapmıştım içmediler oğlum iki kaşık içti bunada şükür dedim kahve ile limon karışımini bir çok annemiz bilir kusmada ishalde birebir kızıma zorla yedirdim yedi bir kaşık patates kaynattim onu yedircem sizce başka ne yapabilirim bı taraftan ağrım da var kafam karıştı iyice ellimden birşey gelmiyor bebek doğacak ya bebeğime de bakamazsam iki çocuğumu da hasta ettim birde kızımın hasta olduğunu bile farketmedim cidden iyi değilim ben nolur bana akıl verin ne yapayım acile götürmek istedim ilk sonra dedim daha da mikrop kapacaklar ikiside ateşli calpol verdim birde. Oğlumda ateş öksürük ve horluyor tıkandı herhalde yine kızımda ise ateş kusma hiç hali yok yatıyor oğlumda salonda yatıyor normlade kızım salonda durur yüz defa üst değiştirir vallahi iyi olsunlar da naparlarsa yapsınlar oğlum birde çok zayıf kemikleri sayılıyor her hasta olduğunda yemek yemeği red ediyor