Esra yeşil Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 368 Konum Denizli Merkez 12 Nisan 2022 #1 Genişletmek için tıkla ... Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ?
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 13 Nisan 2022 #31 Esra yeşil' Alıntı: Ben sağlık ocağına henüz gebelik kaydı yaptırmadım ama doktorumun ultrasonda baktığı bugün 16 haftaya girdik Genişletmek için tıkla ... Sanırım ultrason doğrusudur çünkü boyu kilosu osu busu orada net görünüyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Oyla 0 Downvote
Esra yeşil' Alıntı: Ben sağlık ocağına henüz gebelik kaydı yaptırmadım ama doktorumun ultrasonda baktığı bugün 16 haftaya girdik Genişletmek için tıkla ... Sanırım ultrason doğrusudur çünkü boyu kilosu osu busu orada net görünüyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Esra yeşil Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 368 Konum Denizli Merkez 13 Nisan 2022 #32 Ayshe❣️' Alıntı: Sanırım ultrason doğrusudur çünkü boyu kilosu osu busu orada net görünüyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Sağol kuşum bende ultrasona inanıyorum ya. Oyla 0 Downvote
Ayshe❣️' Alıntı: Sanırım ultrason doğrusudur çünkü boyu kilosu osu busu orada net görünüyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Sağol kuşum bende ultrasona inanıyorum ya.
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 13 Nisan 2022 #33 Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... 2 doz oldum ilki 20 idi diğerini hatırlamıyorum gülüm Oyla 0 Downvote
Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... 2 doz oldum ilki 20 idi diğerini hatırlamıyorum gülüm
H Hanmtutenk Kayıtlı Üye Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 220 13 Nisan 2022 #34 Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... İlk dozu 28. Haftada vurdum 2.dozu 31. Haftada vurdum 2 doz vuruluyor Oyla 0 Downvote
Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... İlk dozu 28. Haftada vurdum 2.dozu 31. Haftada vurdum 2 doz vuruluyor
Esra yeşil Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 368 Konum Denizli Merkez 13 Nisan 2022 #35 Hanmtutenk' Alıntı: İlk dozu 28. Haftada vurdum 2.dozu 31. Haftada vurdum 2 doz vuruluyor Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum çok sağol teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Nisan 2022 Taze anne' Alıntı: 2 doz oldum ilki 20 idi diğerini hatırlamıyorum gülüm Genişletmek için tıkla ... Daha var ilk dozuma o zaman Oyla 0 Downvote
Hanmtutenk' Alıntı: İlk dozu 28. Haftada vurdum 2.dozu 31. Haftada vurdum 2 doz vuruluyor Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum çok sağol teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Nisan 2022 Taze anne' Alıntı: 2 doz oldum ilki 20 idi diğerini hatırlamıyorum gülüm Genişletmek için tıkla ... Daha var ilk dozuma o zaman
K Kızlar Guest 15 Nisan 2022 #36 Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... Ben 32. Haftada oldum doktorum iki doz önermesi bir doz yeterli dedi Oyla 0 Downvote
Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... Ben 32. Haftada oldum doktorum iki doz önermesi bir doz yeterli dedi
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 15 Nisan 2022 #37 Esra yeşil' Alıntı: Sağol kuşum bende ultrasona inanıyorum ya. Genişletmek için tıkla ... Tetanoz aşımı oldum ben 22. Haftamda ama baya ağrıyor bunu tecrübe ettim Oyla 0 Downvote
Esra yeşil' Alıntı: Sağol kuşum bende ultrasona inanıyorum ya. Genişletmek için tıkla ... Tetanoz aşımı oldum ben 22. Haftamda ama baya ağrıyor bunu tecrübe ettim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,837 Konum Kırklareli 15 Nisan 2022 #38 Ayshe❣️' Alıntı: Tetanoz aşımı oldum ben 22. Haftamda ama baya ağrıyor bunu tecrübe ettim Genişletmek için tıkla ... Korkutma kız insanları sen gibi yaşayıp tecrübe etsinler Oyla 0 Downvote
Ayshe❣️' Alıntı: Tetanoz aşımı oldum ben 22. Haftamda ama baya ağrıyor bunu tecrübe ettim Genişletmek için tıkla ... Korkutma kız insanları sen gibi yaşayıp tecrübe etsinler
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 15 Nisan 2022 #39 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Korkutma kız insanları sen gibi yaşayıp tecrübe etsinler Genişletmek için tıkla ... ama dayanılmayacak bir ağrı değil yani çok ağır değildi Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Korkutma kız insanları sen gibi yaşayıp tecrübe etsinler Genişletmek için tıkla ... ama dayanılmayacak bir ağrı değil yani çok ağır değildi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,837 Konum Kırklareli 15 Nisan 2022 #40 Ayshe❣️' Alıntı: ama dayanılmayacak bir ağrı değil yani çok ağır değildi Genişletmek için tıkla ... Allah'ım yaa nasılsın kuzum ağrı hariç minik yakışıklı nasıl Oyla 0 Downvote
Ayshe❣️' Alıntı: ama dayanılmayacak bir ağrı değil yani çok ağır değildi Genişletmek için tıkla ... Allah'ım yaa nasılsın kuzum ağrı hariç minik yakışıklı nasıl