Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah yardımcısı olsun sabırlar versin çok zor gerçekten, hayatta olana şifa versin annesine babasına bağışlasın.Onun nezdinde kimin çocuğu zor durumdaysa hepsine şifa versin Rabbim
Allah yardımcısı olsun sabırlar versin çok zor gerçekten, hayatta olana şifa versin annesine babasına bağışlasın.Onun nezdinde kimin çocuğu zor durumdaysa hepsine şifa versin Rabbim
Kızlar bugün imkanı olan Adet olmayan kur'an-ı Kerim bilen Türkçe mealinden de olur Ee Hülya'ya ve bebekleri için Kur'an okuyup göndersek okuyan arkadaşlarımız da okudum diye bize bildirse çok çok mutlu oluruz Yasin Olur diğer sureler olur
Desem mi demesem mi.bilemedim dün akşam Hülya oğlunun birisini kaybetti dua edelim öbürü iyi olsun inşallah Hülya toparlansn çok üzgün Allah yardım etsin gerçekten bnde o duyguları yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ya
Allahın izniyle iyi olur yavrusuna kavuşur ben hulyayı çok iyi anlıyorum bende çocuklarımı erken doğurub kayb etmişdim Allah kimseye yaşadmasın hayırləsıyla oğluna sağ salim kavuşur
Desem mi demesem mi.bilemedim dün akşam Hülya oğlunun birisini kaybetti dua edelim öbürü iyi olsun inşallah Hülya toparlansn çok üzgün Allah yardım etsin gerçekten bnde o duyguları yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ya