Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla ben çok korkuyorum insan bilmediği şeye daha cesaretli olur diyorlar ya yaşamadım ama yaşayanları dinle izle falan korkutuyor işte en iyisi hiç bişey bilmemek gerçekten
Valla ben çok korkuyorum insan bilmediği şeye daha cesaretli olur diyorlar ya yaşamadım ama yaşayanları dinle izle falan korkutuyor işte en iyisi hiç bişey bilmemek gerçekten
Ayy allah korusun ben sirami sana veriyom artik 2 5 yil içinde baya bi yiprandim 2 kez düşük yaptim 2 kez de dogum olucak kendimi sıkı bi korunmaya almam lazim
Kegel egzersizleri var, spor yaparak oradaki kasları çalıştıği zaman oradaki kaslar kendini toparlar, toparlamaz ise estetik yaptırırsın. Dar veya geniş olması senin için problem değil eşin açısından düşünüyorsan gitsin o estetik olsun sen bı daha bu ak altına yatma.
Ayy allah korusun ben sirami sana veriyom artik 2 5 yil içinde baya bi yiprandim 2 kez düşük yaptim 2 kez de dogum olucak kendimi sıkı bi korunmaya almam lazim
Aslında 3. Yada 4. Yasini bekleme bence yani 2.yi düşünüyorsan araya fazla yas girmesin 2 si birlikte büyürler yani ben oyle yaptim çok mantikli geldi bana kizim 2 yasina girince oglum olucak hem arkadas hem kardes olurlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aslında 3. Yada 4. Yasini bekleme bence yani 2.yi düşünüyorsan araya fazla yas girmesin 2 si birlikte büyürler yani ben oyle yaptim çok mantikli geldi bana kizim 2 yasina girince oglum olucak hem arkadas hem kardes olurlar
6. hamilelik yani
Memurluk sınavlarına hazırlandığım için 2.de olursa hiç çalışmam bu sefer o yüzden biraz ara vermek zorundayım zaten sütten kesmeden ve bezi bırakmadan yapmayı düşünmüyorum pek