Evet ya beni sevmiyor babaannesini istiyor hep beni ona şikayet ediyor. Üzülüyorum evet sonrada onu üzüyorum.Yok canım öyle düşünme lütfen bir kaç kişi çocuğu büyütürken karıştığı gibi çocuğun düzeni kalmıyor sende diyorsun babaannesi büyüttü diye o yüzden kurallarını dinlemek istemiyor belli ki eğer destek alamayacaksan bile bir süre herkesten uzak olup sadece onunla vakit geçirmen lazım başka biri karışmayacak ama sana zor olacaktır eminim ama çok çok sabırlı olman gerekiyor benim yeğenimi 1.5 yaşına kadar annem büyüttü kız kardeşim çalışıyor diye onun evinde kaldı baktı çocuğa anneme anne diyordu annesine gitmiyordu ilk adımını bile anneme doğru attı annesine gitmedi çok yıpratıcı bir süreç oldu ama annem kendi evine çıktıktan sonra düzene girmesi annesini kabul etmesi zaman aldı ama oldu
Hep yaramazlık peşinde. Durduramıyorum ameliyatlıyım bebeyim daha 56 günlük . Nasıl yapıyım bilmiyorum yardımım bile yok eşim de hep kaçıyor
4 yaş sendromuna girmiş olabilir bu yaşta çocuk kendini ailesini tanıyıp kendi isteklerini aileye kabul ettirmeye ettirmesini taktirde ağlama krizlerine öfke nöbetlerine girebilir eğer şiddet uygularsan emin ol yaşı ilerledikçe derdin artar oyunlarla onu egitebilirsin beraber vakit gecirmen önemli en önemlisi kardeşlerini kıskanıyor olabilir o yüzden 3 kardeşin içinde olduğu oyunlar kurman lazm
Ya kardeşiyle zaten 1 yaşfarkları var hep beraber oynarız beraber eyleniriz. Belmide 4 yaş sendromudir ola bilir . Ama kardeşlerini çok seviyor onları benden çok seviyor öpüyor. Sadece yutub versiyim zaman sakinleşiyor o da gözlerini agrıtıyor çok çaresizim