Sorum var Yağmur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yağmur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,535 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yağmur
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle canım benim evlerimiz yiyecek içecek doluydu gerçekten ah ne kötü günlerdi bir ekmeği düşün oda köy ekmeği kurumuş biraz 2 çocuk ben hamile 6 kişi dahil 8 kişi yedik Allah'ım kimselere yaşatmasın 🥺🥺🥺
Aminnn rabbim herkese yardım etsin darda zorda kalan herkese kimseye yaşatmasın

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Amin amin inşallah canım benim inşallah 💜 çanta işini faln ne yaptın satış yapmayı düşünüyordun canim
Daha almadım kararsızım ilk bahara doğru yapmayı düşünüyorum çanta işinemi girsem yoksa giyimmi onda kararsız kaldım erteledim

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Daha almadım kararsızım ilk bahara doğru yapmayı düşünüyorum çanta işinemi girsem yoksa giyimmi onda kararsız kaldım erteledim
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah canım benim 💕 giyime gir çanta dan da bir kaç tane getir imkanının olursa kadınlar çantaya dayanamaz

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Bende òyle düşünüyorum eğer yapabilirsem güzel şeyler düşünüyorum Allah nasip eder inşallah
Aynen öyle nasip tabiki de imkanın olursa dene canim benim bakalım hayırlısı olsun bir yerlerden başla inşallah devamı gelir bol kazançların olur inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.