Ama sürekli yalanıyo kucağıma aldığımda da elim kolum yeterki ağız kısmına değmesin direk yutuyo valla anlamadım ben yaa ama çişini yapıyo hemde dolu dolu kakasını da yapıyo nasıl hala aç az önce de kustu peynirleşmiş bi şekilde ama yine de ağlıyo şuanBu sütun olmadığı anlamına gelmez yanlız kuzum senin kokuna yada süt kokusuna alışmış olabilir şuan benim yaramaz oğlumu tarif ediyorsun.bak emzirdim kucağımda 2 dakika dalsin diye bekledim yatağa koydum sonuç yine uyandı yanına gitsem direk kokuma gözünü kapatıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Haklısın ama aç olduğunu düşününce elimden hiç bişey gelmiyo ben daha çok çöküyorum şuan yine göğsümde ama yutkunma sesini duymadığım için direk doymuyo diye düşünüyorumEmerken ağlıyor ise Gazi da olabilir canım iyi ayırt etmek lazım bebekler memede oyalanmaz henüz o bilinçte değil. Gece emiyor uyuyor ise sıkıntı yapma bol bol su i. Bol bol emzir. Dediğim gibi şuan senin dediğin şeyi benim oğlum da yapıyor... Emerken ağlıyor emdikten sonra ağlıyor hatta emmek istemiyor bile arada ama bu sütun olmadığı anlamına gelmiyor. Gazi olabilir sen sütun yok sanaraij ama göğüsün yumusak bile olsa içi asla boş değildir ki emrerek boşaltmış olabilir minik göğüsunu gece nasıl peki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yine sen bilirsin ama.mamaya alışınca göğüsunu bırakma ihtimali daha yüksek bir de sütun az diyorsan daha da yüksek.. en azından 2 3 gün daha emzirmeyi ve sütünü çoğalmaya dene her şey senin beyninde bitiyor sütüm yok dersen psikolojik olarak gider iyi düşün...