Sorum var Yardomci olun bana

• Konbuyu başlatan Makbule ercin
  • Toplam 91 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Makbule ercin tarafından oluşturulan Yardomci olun bana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,981 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardomci olun bana
Konbuyu başlatan Makbule ercin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayşeme katılıyorum ailenin yanına git bekleme bile
Anlamıyorum bu erkekleri ya yuva kuruyordun yuva evlendigin kadının da bir değeri var 🤦🏻‍♀️sanki kadınların annesi kızını böyle uzup aglaysin diye büyüttü verdi bunlara. Bir de sanki zorla evlendiler sonradan dünyayi dar ediyorlar

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum eşimle asla anlaşamıyoruz bana akıl verin lütfen isim vermek istemiyorum birisi tanır eder diye çaresiz kaldim
Rabbim sabır versin kuzum evde huzur olmadıkça hiç birşey yolunda gitmiyor ve eğer eşinden kaynaklı bi sorunsa deyismez bu bole devam eder huylu huyundan asla vazgeçmez yol yakınken bırak gitsin bu hayatta hiç bir şeye üzülmeye değmez olan sana oluyor başka kimseye değil

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Anlamıyorum bu erkekleri ya yuva kuruyordun yuva evlendigin kadının da bir değeri var 🤦🏻‍♀️sanki kadınların annesi kızını böyle uzup aglaysin diye büyüttü verdi bunlara. Bir de sanki zorla evlendiler sonradan dünyayi dar ediyorlar
Evet Ayşem çok uuzldum şimdi offf Allah'ım bu erkeklere akıl fikir versin hidayet versin rabbim Allah böyle kişileri ıslah etsin inşallah 😡😡😡

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Babam asla gelme diyor bana bu eve cekeceksin diyor herkez 4 lük değilmiş
Ksuura bakmada baban da adam değilmiş o zaman . Sığınma evleri var canım git oraya kendi düzenini kurana kadar orda dur sonra ev ve tutar misler gibi de bakarsın kendine bir erkeğe ihtiyacın yok emin ol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim sabır versin kuzum evde huzur olmadıkça hiç birşey yolunda gitmiyor ve eğer eşinden kaynaklı bi sorunsa deyismez bu bole devam eder huylu huyundan asla vazgeçmez yol yakınken bırak gitsin bu hayatta hiç bir şeye üzülmeye değmez olan sana oluyor başka kimseye değil
Aynen öyle olan onun psikolojisine oluyor ilwri doğru artık sorunu eşimde değil kendinde aramaya. Başlayacak ben bunu yaptım o yüzden oldu şöyle yapmayın böyle yapmayim diye

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ksuura bakmada baban da adam değilmiş o zaman . Sığınma evleri var canım git oraya kendi düzenini kurana kadar orda dur sonra ev ve tutar misler gibi de bakarsın kendine bir erkeğe ihtiyacın yok emin ol
🤲🤲🤲👏👏👏 Adamı bile degilmis Ayşem soykuyeceklerimi söyledin dekircem evladı zor durumda kalmış yaptığına bak ya😢😢😢

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar