Sorum var Yardomci olun bana

• Konbuyu başlatan Makbule ercin
  • Toplam 91 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Makbule ercin tarafından oluşturulan Yardomci olun bana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,981 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardomci olun bana
Konbuyu başlatan Makbule ercin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ksuura bakmada baban da adam değilmiş o zaman . Sığınma evleri var canım git oraya kendi düzenini kurana kadar orda dur sonra ev ve tutar misler gibi de bakarsın kendine bir erkeğe ihtiyacın yok emin ol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen öyle olan onun psikolojisine oluyor ilwri doğru artık sorunu eşimde değil kendinde aramaya. Başlayacak ben bunu yaptım o yüzden oldu şöyle yapmayın böyle yapmayim diye
Kesinlkle erkeğe hiç birşey olmaz ne kafaya takar ne üzülür olan hep kadınlara oluyor kafaya takan üzülen psikoloji bozulan hep biz anne babaya aşırı düşkün bir erkekse zaten ondan eş olmasını beklemek saçma olur Aileden çıkıp kendi aile olduğunun farkına varması gerek

M

Makbule ercin

Guest
Allah razı olsun bana akıl verdiniz yol gösterdiniz yoksa aklıma çok kötü şeyler geldi kötü fıkre kapılmadım yoksa onu yapacaktım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kesinlkle erkeğe hiç birşey olmaz ne kafaya takar ne üzülür olan hep kadınlara oluyor kafaya takan üzülen psikoloji bozulan hep biz anne babaya aşırı düşkün bir erkekse zaten ondan eş olmasını beklemek saçma olur Aileden çıkıp kendi aile olduğunun farkına varması gerek
Kesinlikle katılıyorum çok doğru söylediniz herşey olan biz kadınlara oluyor el bebek buyuruz elin oğlu o kişiyi ne hale getiriri😢

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ooo onun farkına varması için yıllar geçmesi lazımm.bazilari yıllar geçse bile ayrı bir birey olduğunun farkına varamiyor ne yazık ki ama ailede de suç var yeni eveli yada değil kendi düzenini kurmuş insanların yuvalarına bu kadar çok muhalefet olmayacaklar olan onlara oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı olsun bana akıl verdiniz yol gösterdiniz yoksa aklıma çok kötü şeyler geldi kötü fıkre kapılmadım yoksa onu yapacaktım
Sakin kötü seylwr düşünme hele bir salak icun intihar vs geçti ise aklından asla yapma emin ol kimse için değmez bu dünyada Rabbimin verdiği csni almak . Sen dediğimizi yap al eline eşyaları git bir sığınma evine aç boşanma davasını hatta başka bir şehire bile gidebilirsin. Aç. Davani boşan kendi düzenini kur ne ailene ne ona muhtaç değilsin

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ooo onun farkına varması için yıllar geçmesi lazımm.bazilari yıllar geçse bile ayrı bir birey olduğunun farkına varamiyor ne yazık ki ama ailede de suç var yeni eveli yada değil kendi düzenini kurmuş insanların yuvalarına bu kadar çok muhalefet olmayacaklar olan onlara oluyor
Aynen öle kuzum Vallha rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin 🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar