Sorum var Yardomci olun bana

• Konbuyu başlatan Makbule ercin
  • Toplam 91 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Makbule ercin tarafından oluşturulan Yardomci olun bana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,981 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardomci olun bana
Konbuyu başlatan Makbule ercin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ay demi ne güzel olurdu vallha nerde o günler şans işi dereye geçene kadar erkek milleti dereyi geçtikten sonra maskeler aşağıda
Aynen öyle canım eğer bu hanımefendinib eşi şiddet gösteren,böyle her yer benim tarzında bir eşkıya değilse güzelce boşanma işini konuşabilir. Belki boşanma davasını duyunca adam olası gelir

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sınırlı agrstif bağıran herşeye kizan evsw birşey bitti diyince ne çabuk bitti diyor kızıyor ne çabuk yiyon der
Kendi yemiyor mu b@k yesin oda hiç haber dahi verme böyle birine yaz bir kağıda de yada telefondan mesaj at gittiğin zaman böyle böyle seni karşıma alıp konuşmak isterdim ama sen jendi karakterini benden daha iyi biliyorsun vs. Diye başla cümleye içinden gelen her şeyi yaz en son da boşanma davasını şöyle nereye gittiğini de soyleme bilmesin

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
B
Sınırlı agrstif bağıran herşeye kizan evsw birşey bitti diyince ne çabuk bitti diyor kızıyor ne çabuk yiyon der
Benden sana tavsiye yaşamış biri olarak yolun çok başındasın kendine güvenik varsa tek başına ayakta durabilirsin boşan ve kendine yeni düzen kur öle insandan hayır gelmez ve asla düzelmez

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kendi yemiyor mu b@k yesin oda hiç haber dahi verme böyle birine yaz bir kağıda de yada telefondan mesaj at gittiğin zaman böyle böyle seni karşıma alıp konuşmak isterdim ama sen jendi karakterini benden daha iyi biliyorsun vs. Diye başla cümleye içinden gelen her şeyi yaz en son da boşanma davasını şöyle nereye gittiğini de soyleme bilmesin
👏👏👏👏👏 Bok yesin zıkkım yesin inşallah boğazında kalır

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar