Sorum var Yatış verildi dua edin kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Yatış verildi dua edin kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,796 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yatış verildi dua edin kızlar
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Allah razı olsun kardeşim. Bekliyorum şuan. Sancı yok açılmada yoktu en son. Bekliyorum. Dua ediyorum şuan sancım olsun açılmam olsun diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah sancın falan gelir de bir an önce doğum gerçekleşir canım benim 🤲💝 Peki sancın yok , açılma yok, suyun gelmemiş niye yatırdılar ki seni kuzum , ağrın falan mı vardı senin

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
İnşallah sancın falan gelir de bir an önce doğum gerçekleşir canım benim 🤲💝 Peki sancın yok , açılma yok, suyun gelmemiş niye yatırdılar ki seni kuzum , ağrın falan mı vardı senin
Kanamadan dolayı yatırdılar cnm arada kan geliyor. Bide az önce tekrar nst ye bağlandım 10 da bir sancı varmış bekliyorum hala

Kanamadan dolayı yatırdılar cnm arada kan geliyor. Bide az önce tekrar nst ye bağlandım 10 da bir sancı varmış bekliyorum hala
10 dakkda bir

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank

10 dakkda bir
Anladım canım , sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲 merak etme sancın düzenli gelmeye başlamış kuzum eğer böyle düzenli gelmeye başlarsa bir saatte falan açılmada olur , bir cm olursa da sancın yetersiz kalırsa suni sancı verirler doğum yaparsın inşallah canım 🤲

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Anladım canım , sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲 merak etme sancın düzenli gelmeye başlamış kuzum eğer böyle düzenli gelmeye başlarsa bir saatte falan açılmada olur , bir cm olursa da sancın yetersiz kalırsa suni sancı verirler doğum yaparsın inşallah canım 🤲
Ay inşallah cnm rabbim ağzından duysun inşallah

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ay inşallah cnm rabbim ağzından duysun inşallah
Amin kuzum merak etme bol bol dua et Allah yardım eder emin ol 🤲♥️ Rabb'im sen zoru kolaylaştır diye bol bol dua et sadece dilinde bu dua olsun emin ol ben hastaneye giderken sıfır sancıyla gittim ve sadece bir santim açılma vardı beş saat içinde doğum yaptım ve dilimde sadece bu dua vardı 🤲🥰 bize de dua et kuzum doğum esnasında yapılan bütün dualar kabul oluyormuş, bizi de duana kat kuzum rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😍

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Amin kuzum merak etme bol bol dua et Allah yardım eder emin ol 🤲♥️ Rabb'im sen zoru kolaylaştır diye bol bol dua et sadece dilinde bu dua olsun emin ol ben hastaneye giderken sıfır sancıyla gittim ve sadece bir santim açılma vardı beş saat içinde doğum yaptım ve dilimde sadece bu dua vardı 🤲🥰 bize de dua et kuzum doğum esnasında yapılan bütün dualar kabul oluyormuş, bizi de duana kat kuzum rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😍
Amin kuzum inşallah. Daha doğuma girmeden hem kendime hem tüm hamilelere dua ediyorum zaten.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar yatış verildi. Dua edin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alayım. Normal Doğumla. Dualarınıza ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim yanında olsun kuzum inşallah bir avazda minik İlyas a kavuşursun suan ne durumdasın kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar