Sorum var Yatış verildi dua edin kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Yatış verildi dua edin kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,796 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yatış verildi dua edin kızlar
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynı bekliyorum daha sancı yok. Muayene de etmiyorlar açılma oldu mu olmadı mı diye öğrenmek için. Sancın yoksa açılmada yoktur diyorlar. 😥
Ne alaka ya 🤦🏻‍♀️ benim sancı olduğunu halde açılma olmadı 😂😂 konuşan boş konuşmuş takma stres de yapma neden bir anda yatıçınız yapıldı

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Ne alaka ya 🤦🏻‍♀️ benim sancı olduğunu halde açılma olmadı 😂😂 konuşan boş konuşmuş takma stres de yapma neden bir anda yatıçınız yapıldı
Kanama var diye yatırdılar şimdi nst ye bağlandım sancı var dediler ama düzenli değil

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

GamzeAsil

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yatış verildi. Dua edin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alayım. Normal Doğumla. Dualarınıza ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin
Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah yardımcın olsun inşallah 🙏

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Hade hayırlısı olsun bir ayazda kurtulursun inşallah güzel haberlerle dönersin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sancı cekion hayrına 4 yaşında kızıma eşime işlerine 7 aylık hamileyim bna dua et 🤲🤲🤲🤲
İnşallah kuzum. Rabbim kimseyi darda koymasın. Tüm darda olanları ferahlığa eriştirsin ve tüm hastalars Şafi ismiyle şifa versin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar