Yeğenim için dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Yeğenim için dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,329 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeğenim için dua istiyorum
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım geceleri uyuyup uyanıyorum sürekli erkenden uykum geliyor yatıyorum gece kalkıyorum yatamıyorum ondan sonra şu ara iyi değilim pek tansiyonum düşüyor mu çıkıyor mu anlamadım. Şekerim hep düşük zaten çocuklarda çok yoruyor bişey yapmaya enerjim yok kötü hissediyorum kendimi ne oldu anlamadım
Canım ya az kaldı inşallah biraz daha sabır bol bol dinlenmeye bak

Kızlar az önce kötü bir haber aldım yeğenim dün akşam patlamış mısır yemiş bir tanesi ciğerine kaçmış önce farketmemişler sabah nefes almada zorluk ve öksürük başlamış hemen alıp özellere götürmüşler bronkoskopi yapılır ama riskli masada kalabilir demiş çocuk cerrahı kız kardeşim başka hastaneye gidelim demiş giderseniz geri gelmeyin yapmam zaten vakit kaybederseniz yine kurtaramazsınız o çocuğu demiş en son en iyi bronkoskopi cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesinde iyi bir cerrah bulmuşlar corona testi yapılmış bekliyormuş kuzum operasyonu riski var diyorlar çoğumuz hamile veya anneyiz dua istiyorum yeğenim için 🤲
oy kuzum ya Allahım yardımcınız olsun bi an önce iyileşir inşallah canım Rabbim korusun miniği🤲🤲

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım ya az kaldı inşallah biraz daha sabır bol bol dinlenmeye bak
Gözümde o kadar büyüyor ki zaman anlatamam kuzum bi yandan doğsun rahat edeyim diyorum bi yandan doğduktan sonra başıma gelecekleri bildiğimden ne kadar dursa o kadar iyi diyorum 😂 hayırlısıyla zamanında gelsin de geçecek nasıl olsa bunlar. Çocuklarla dinlenmek mümkün olmuyor ki onlar da çok yoruyor. Yeğenin nasıl oldu canım haber var mı?

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Gözümde o kadar büyüyor ki zaman anlatamam kuzum bi yandan doğsun rahat edeyim diyorum bi yandan doğduktan sonra başıma gelecekleri bildiğimden ne kadar dursa o kadar iyi diyorum 😂 hayırlısıyla zamanında gelsin de geçecek nasıl olsa bunlar. Çocuklarla dinlenmek mümkün olmuyor ki onlar da çok yoruyor. Yeğenin nasıl oldu canım haber var mı?
Allah kolaylık versin canım işin çok zor 3 çocuk birde eş ama seninde dinlenmemin lazım güç toplanman lazım 🤲🤲 Hamdolsun canım daha iyi buhar işe yarıyormuş sanırım şükür bugün daha iyiymiş 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

oy kuzum ya Allahım yardımcınız olsun bi an önce iyileşir inşallah canım Rabbim korusun miniği🤲🤲
Allah razı olsun canım buhar. Alıyor bir hafta sürecek bugün daha iyiymiş çok şükür 🤲

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Allah kolaylık versin canım işin çok zor 3 çocuk birde eş ama seninde dinlenmemin lazım güç toplanman lazım 🤲🤲 Hamdolsun canım daha iyi buhar işe yarıyormuş sanırım şükür bugün daha iyiymiş 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı olsun canım buhar. Alıyor bir hafta sürecek bugün daha iyiymiş çok şükür 🤲
Bi gün 3ünü bir evden atacağım rahat rahat oturacağım kendim görecekler 😂😂 çok sevindim kuzum ya inşallah daha da iyi olur atlatır bi an önce 🙏

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ay az kaldı valla kuzum deli ediyorlar beni eşim evdeyken çocuklardan daha beter 5 dk oturtmaz görsen sanki o hamile 😂😂
Deme ya gözümü korkutma kız allahtan benimki gece nöbetinde sürekli sabah 6 gibi gelir uyur kahvaltı desen yok öğle yemeği akşam yemeği derdi hele 1 aydan fazla oldu yemek yapıp gönderemiyorum bile ama olsun ben nazlarını çekeceğime onlar benim nazımı çeksin 😅😅😅

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Deme ya gözümü korkutma kız allahtan benimki gece nöbetinde sürekli sabah 6 gibi gelir uyur kahvaltı desen yok öğle yemeği akşam yemeği derdi hele 1 aydan fazla oldu yemek yapıp gönderemiyorum bile ama olsun ben nazlarını çekeceğime onlar benim nazımı çeksin 😅😅😅
O senin nazını çekiyorken yap yapabildiğini canım onlar nazlanmaya başladı mı bi daha sıra sana gelmiyor 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.