Yeğenim için dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Yeğenim için dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,329 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeğenim için dua istiyorum
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Şenay Asel Lina

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce kötü bir haber aldım yeğenim dün akşam patlamış mısır yemiş bir tanesi ciğerine kaçmış önce farketmemişler sabah nefes almada zorluk ve öksürük başlamış hemen alıp özellere götürmüşler bronkoskopi yapılır ama riskli masada kalabilir demiş çocuk cerrahı kız kardeşim başka hastaneye gidelim demiş giderseniz geri gelmeyin yapmam zaten vakit kaybederseniz yine kurtaramazsınız o çocuğu demiş en son en iyi bronkoskopi cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesinde iyi bir cerrah bulmuşlar corona testi yapılmış bekliyormuş kuzum operasyonu riski var diyorlar çoğumuz hamile veya anneyiz dua istiyorum yeğenim için 🤲
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲🙏

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Damar yolu açıp saatlerce aç bekletmişler çocuğu canım operasyona alacağız diye sonra çocuk su yemek diye yalvarıyor kardeşim dayanamayıp cerraha çıkmış ne zaman alacaksınız diye cerrah da dalga geçer gibi ben hemşireye saatler önce söyledim çok riskli operasyon alamam yarın kontrole gelin demiş eve geldiler çocuk karnını doyursun başka hastane de bir cerrah bulmuşlar gece tıkanma olur diye korkuyorlar onun yanına gidecekler canım şaştık kaldık
Rabbım yar ve yardımcısı olsun inşallah bütün dualarımız sizinle
Kızlar az önce kötü bir haber aldım yeğenim dün akşam patlamış mısır yemiş bir tanesi ciğerine kaçmış önce farketmemişler sabah nefes almada zorluk ve öksürük başlamış hemen alıp özellere götürmüşler bronkoskopi yapılır ama riskli masada kalabilir demiş çocuk cerrahı kız kardeşim başka hastaneye gidelim demiş giderseniz geri gelmeyin yapmam zaten vakit kaybederseniz yine kurtaramazsınız o çocuğu demiş en son en iyi bronkoskopi cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesinde iyi bir cerrah bulmuşlar corona testi yapılmış bekliyormuş kuzum operasyonu riski var diyorlar çoğumuz hamile veya anneyiz dua istiyorum yeğenim için 🤲
Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah canım dualarımız sizinle

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Rabbım yar ve yardımcısı olsun inşallah bütün dualarımız sizinle

Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah canım dualarımız sizinle
Allah razı olsun hepinizden canım şükür bugün daha iyiymiş eğer kötüleşmezse Allahın izni ile hiç birşeye gerek kalmayacak🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲🙏
Amin canım Allah razı olsun 🤲🤲🤲

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun hepinizden canım şükür bugün daha iyiymiş eğer kötüleşmezse Allahın izni ile hiç birşeye gerek kalmayacak🤲

Amin canım Allah razı olsun 🤲🤲🤲
İyi şükür sevindim iyi olmasına dahada iyi olucak inşallah canım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İyi şükür sevindim iyi olmasına dahada iyi olucak inşallah canım
İnşallah canım Allah hepinizin gönlüne göre versin dualarınızı eksik etmediniz 🤲🤲🤲❣️❣️❣️❣️

Cnm çok şükür elhamdülillah dahada iyi olacak çok sevindım Allahım 🤲🤲🤲dualarımızı duydu
İnşallah canım bugün öksürüğü artmış yarın doktora gidecekler tekrar 🤲🤲🤲

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İyi yapıyorsun canım fırsatını bulmuşken yap yapabildiğini 😂😂
Değil mi sonra fırsatım olmayacak zaten iki çocuktan 😅😅😅

İyi yapıyorsun canım fırsatını bulmuşken yap yapabildiğini 😂😂
Merve 11+5 kaç aylık oluyordu bir bakıver seni bekledik hesaplama için en son 2.5 aylıksın demiştin kız daha geçemedim mi şu 3 ayı uygulamada da 3 aylık diyor 😅😅

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Değil mi sonra fırsatım olmayacak zaten iki çocuktan 😅😅😅

Merve 11+5 kaç aylık oluyordu bir bakıver seni bekledik hesaplama için en son 2.5 aylıksın demiştin kız daha geçemedim mi şu 3 ayı uygulamada da 3 aylık diyor 😅😅
Bayramda belim koptu şimdide benle pazarlık ediyor daha artık anladım herşeyi

Tüm sayfalar yüklendi.