Yeğenim için dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Yeğenim için dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,321 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeğenim için dua istiyorum
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
İyi yapıyorsun canım fırsatını bulmuşken yap yapabildiğini 😂😂
Merve cnm sen neredesin defne cevap verdi ama bi sende hesapla kafam çok karıştı 16 +3 günlük hamiliyim kaç aylık oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen de yapma canım bana biri yardım etmezse elimi bardağa uzatmam kim olursa olsun hakları yok yani
Musallat oldu bana ayagım agrı yor etleri mi ayır diye geldi ben öldüm onun etini yaptık o gitti beni tek bıraktı ben kendi etimi yapana kadar öldüm

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Değil mi sonra fırsatım olmayacak zaten iki çocuktan 😅😅😅

Merve 11+5 kaç aylık oluyordu bir bakıver seni bekledik hesaplama için en son 2.5 aylıksın demiştin kız daha geçemedim mi şu 3 ayı uygulamada da 3 aylık diyor 😅😅
Aynen canım tadını çıkar 😂 kuzum 12 olduğunda 3 aylık olacaksın işte 2 gün sonra yani ☺️

Merve cnm sen neredesin defne cevap verdi ama bi sende hesapla kafam çok karıştı 16 +3 günlük hamiliyim kaç aylık oluyor

Musallat oldu bana ayagım agrı yor etleri mi ayır diye geldi ben öldüm onun etini yaptık o gitti beni tek bıraktı ben kendi etimi yapana kadar öldüm
Az önce bi yerden cevap vermiştim sana da kuzum ben 4ay 3 günlüksün ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar