Yeğenim için dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Yeğenim için dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,324 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeğenim için dua istiyorum
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kız bana da geçmiyor gibi geliyordu nasıl geçiyor zaman anlamıyor insan yarın 32 oluyoruz işte ☺️ bu uygulamalar yüzünden böyle oluyoruz ama gün gün takip ettiğimiz için 😂
Maşallah canım çocuk doğduktan sonra unutma Bizi sana çok sorarız Merve ne kadar kaldı diye e sende 2 oğluş bir koca vat su gibi geçiyordur ben napim 😅😅😅😭😅😅

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım çocuk doğduktan sonra unutma Bizi sana çok sorarız Merve ne kadar kaldı diye e sende 2 oğluş bir koca vat su gibi geçiyordur ben napim 😅😅😅😭😅😅
Yok canm unutur muyum bu 3 tanesinden bile fırsat bulup bu kadar girebiliyorsam fazladan bi bebek onlar kadar iş çıkarmaz bana 😂😂😂 doğru diyorsun onlarla uğraşmaktan kendimi unutuyorum bazen valla sayelerinde çabuk geçiyor olabilir evden kovma konusunda bi daha düşüneyim en iyisi ben bunları 😂😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yok canm unutur muyum bu 3 tanesinden bile fırsat bulup bu kadar girebiliyorsam fazladan bi bebek onlar kadar iş çıkarmaz bana 😂😂😂 doğru diyorsun onlarla uğraşmaktan kendimi unutuyorum bazen valla sayelerinde çabuk geçiyor olabilir evden kovma konusunda bi daha düşüneyim en iyisi ben bunları 😂😂
Bana gönder çocukları canım sen yorulma bizim oğlana da arkadaş olurlar sen dinlen 😅😅😅😇

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Oglanmıhepsi Merve benimki bir oglan böyle anamı aglatıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar