Yemekten sonra uyumamak için öneriler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Yemekten sonra uyumamak için öneriler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,104 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Yemekten sonra uyumamak için öneriler
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kızlar herkes 3 aya kadar uyur benim uyku m 3 aydan sonra ağırlaştı. Akşam yemeğinden sonra uyumak iyi değil diyor doktorlar hamilelikte. Çok zor direniyorum. Malum havalar da soğuk dışarı da çıkamıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar herkes 3 aya kadar uyur benim uyku m 3 aydan sonra ağırlaştı. Akşam yemeğinden sonra uyumak iyi değil diyor doktorlar hamilelikte. Çok zor direniyorum. Malum havalar da soğuk dışarı da çıkamıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim
Bence dinlen canim ben 37+1 haftalık hamileyim sırt bel kaburga ayak eklem yerleri ağrısından uyuyamıyorum uyumak için süt yoğurt ayran muz ne varsa yiyorum uykuya daldım 4saat uyuyup gece yarısı ağrıdan uyanıyorum artık sabah olana kadar kivraniyorum yatakta

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
kendine oyalanacak bir şeyler bul. ben bulmaca çözüyordum. evde bir de muhabbet kuşum var. o da gelirdi gazetenin üstüne onunla oynaya oynaya vakit geçirirdim. benim de hep uykum gelirdi, bazen dayanamaz uyurdum yalan yok 😁
Ben de çok direniyorum ama sonunda pes edip uyuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence dinlen canim ben 37+1 haftalık hamileyim sırt bel kaburga ayak eklem yerleri ağrısından uyuyamıyorum uyumak için süt yoğurt ayran muz ne varsa yiyorum uykuya daldım 4saat uyuyup gece yarısı ağrıdan uyanıyorum artık sabah olana kadar kivraniyorum yatakta
Boşver uyu diyorsun yani canım 😂

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm uykun varsa bebeğin dinlenmeye ihtiyacı var diye uykun geliyor uyu cnm keyfini çıkar ☺️ sonlara doğru uykuya hasret kalirsn

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Doğumdan sonra deliksiz uyku ne unutacagiz ben hep uyudum doğuma kadar da uyurum herhalde😂😂

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bende uyumak istiyorum yari baygin gibiyim ama oglum rahat vermiyorki biraz uyuyayim sonra tam yatağa giricem hop uykum kaçıyor sabaha kadar saga sola don wcye kalk uyku yok vaktin firsatin varken yat uyu bol bol dogumdan sonra uyku nedir bilmezsin 🤣

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Bir ben mi uyuyamıyorum akşam dahi uykum gelmiyor benim. Gece yatağa yatınca ağrıdan yatamıyorum sabaha karşı uyuyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar