Yeni hamileyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nisa tasci tarafından oluşturulan Yeni hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,764 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Yeni hamileyim
Konbuyu başlatan Nisa tasci
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nur Toygar Tıraz

Nisa tasci

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba ilkez burdan yaziyorm benim 1 yasinda kizim var ikinciye hamileyim gecen hafta pazartesi ogrendim sali gunu hastaneye gittim direk ulutrosonda gozukmedi kan verdim pozitif cikti carsamba gunu gel dediler yarin gidicem kana gore 4 haftalik falandir ondan gozukmemistir kese dediler acaba yarin gozukurmu kan sonucumu arayip aldm tam bilgi vermediler 4 haftalik falan dediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama bu uygulamadan hesapliyorm 6 hafta 3 gunluk cikiyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Sonucu söylemeselerde e nabızdan beta hcgye bakabilirsiniz yazıyo orda en erken 5.haftada gözükür 8-9 haftaları bulanlarda var tebrik ederim bu Arada

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba ilkez burdan yaziyorm benim 1 yasinda kizim var ikinciye hamileyim gecen hafta pazartesi ogrendim sali gunu hastaneye gittim direk ulutrosonda gozukmedi kan verdim pozitif cikti carsamba gunu gel dediler yarin gidicem kana gore 4 haftalik falandir ondan gozukmemistir kese dediler acaba yarin gozukurmu kan sonucumu arayip aldm tam bilgi vermediler 4 haftalik falan dediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama bu uygulamadan hesapliyorm 6 hafta 3 gunluk cikiyor
Canım geç döllenme olabilir son adet tarihinle o yüzden farklı olabilir kese genelde 5. Haftadan itibaren görünüyor inşallah görürsün gittiğinde hayırlı olsun bebeğin

Tüm sayfalar yüklendi.