Sorum var Yeni hamişler hadi yaşadıklarımızı paylaşalım❤️🧿

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nurum tarafından oluşturulan Yeni hamişler hadi yaşadıklarımızı paylaşalım❤️🧿 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,184 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni hamişler hadi yaşadıklarımızı paylaşalım❤️🧿
Konbuyu başlatan Nurum
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nurum

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 3. Tüp bebekle hamile kaldım daha önce bir düşüğüm var şuan 5+1 olduk yarın Allah’ın izniyle keseyi görmeye gideceğiz 2 embriyo transfer edilmişti ben ikiz gibi hissediyorum 😍ama hayırlısı sağlıkla kucağıma almak nasip olsun da🤲🏻❤️🧿 30 Mart son adet tarihim 27 nisanda beta hcg 230 29 unda 609 çıktı sizlerin değerleriniz nasıl ?
Hayırlı olsun kuzum

Didemre16

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 3. Tüp bebekle hamile kaldım daha önce bir düşüğüm var şuan 5+1 olduk yarın Allah’ın izniyle keseyi görmeye gideceğiz 2 embriyo transfer edilmişti ben ikiz gibi hissediyorum 😍ama hayırlısı sağlıkla kucağıma almak nasip olsun da🤲🏻❤️🧿 30 Mart son adet tarihim 27 nisanda beta hcg 230 29 unda 609 çıktı sizlerin değerleriniz nasıl ?
Canım benimde 2 embriyo transferi oldu ill beta hcg 235 ikinci 591 çıktı ve tek embriyo tutmuş rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayyy ne güzel 😍Güzel dileklerim için çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻❤️🧿 Sağlıkla acısız sızısız evladını kucağına al İnşaallah şuan inanılmaz duygulandım Rabbim bizlere de nasip etsin o anı 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım sağol Allah razı olsun evet gerçekten zor bizimde sınavımız bu😊Rabbin Ablan gibi bize de nasip eder İnşaallah😍🤲🏻😊 benim de son 2 embriyom kaldı biz de dondurduk hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🤲🏻
Amin kuzum rabbim sanada yaşatsın bu güzel duyguları 😍😍.

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim keseyi görmeyi de kalp atışını duymayi da nsdio etsin kuzum 🤲🏻 ben normal gebe kaldım 6+2 haftalık iken öğrendim ve kalp atışına kadar her şeyi gordum şuan 37+5 ve hastanede doğum sancısı çekiyorum 🤭🤭 beta HCG öğrendiğimde 10000 üstündeydi
Aklım sende aysemm haber et mutlaka🤗🤗 geliyor gelmekte olan😍❤❤❤❤

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Canm emriyo kalitesi neydi kacinci gun embtiyosu transfer edildi. Bende ilk tup bebek denememle hamile kaldim tek yumurta yerlestirildi. Cok sukur bebegim benimle 💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu arada değerler kişiden kişiye çok farkedebiliyor bazılarının düşükle baslayabiliyor benim yuksek degerle baslamisti. Ona çok takılma insallah keseyi gorunce ikiz mi tek mi anlarsın 🌝🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar

Fittartım