Yine ben konu ise"Sezeryan"

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Yine ben konu ise\"Sezeryan\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,483 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Yine ben konu ise\"Sezeryan\"
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün bir yazı okudum... " 'Sezeryan anne ve bebeğin sağlığında bir sıkıntı olursa yapılması caiz'. 'Ama anne ve bebeğin durumunda herhangi bir sıkıntı olmazsa ve isteyerek yapılırsa günah' " olduğu hakkında sizin düşünceniz neler cidden bu söz doğru mu yada bir bilgisi olan var mı...
Bir bilgim yok aysenurcum bende normal doğum korkum var isteyerek sezeryan oldum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Benimde bebeğim karnimda kakasını yuttu ve bebeğimi kaybettim😐😐sezeryana almaları gerekirken almadılar çünkü bilmiyorlardı ilk dogumdu çok zordu onca acı çektim ama sonucu da çok acı bitti 😐😐😐
Çok üzüldüm canım ya başın sağolsun doktor ihmali o zaman

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün bir yazı okudum... " 'Sezeryan anne ve bebeğin sağlığında bir sıkıntı olursa yapılması caiz'. 'Ama anne ve bebeğin durumunda herhangi bir sıkıntı olmazsa ve isteyerek yapılırsa günah' " olduğu hakkında sizin düşünceniz neler cidden bu söz doğru mu yada bir bilgisi olan var mı...
Canm 190 diyanet işleri başkanlığı numarası kadın diyanetçi de var ara konuş kuşkun kalmasın ☺️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar