Amin amin inşallah tek düşündüğüm yavrum gerçekten öyle yaralar açtı ki açıyor da

ikinci deprem de kaynnmlr merkezde ki evden ilçeye köye geldiler biz Elazığ depremi gibi birdaha olmz sandık eve girdik eşimde ekmek sırası yazdrmya gitti başka yerlerden geliyordu ekmek ve açtık geceden beri evi supurdum sildim kayınvalidem namaz için secdade istedi onu veriyordum kayinbbm la oğlum salondaydi bizde yatak odasında birden kıyamet koptu ev bir o yana yattı sanki bir bu yana k babam birden çıktı dışarıya baktım oğlum koltukta tek Oğuz Kağan diye bağırdım kucağıma aldım onlarda benden almya çalıştı bn ağlayınca küçücük evden 5 metre dışarıya çıkana kadar ev bizi yerden yere vurdu Dördümmz de yere düştük ama nasıl gümbürtü kopuyor dışarıya çıktık karda yine düştük ayakta hiç birimizde çorap terlik yok bir baktık ki bütün evler yıkılmış

biz güvenli yere geçtik bu sefer de eşim yoktu tel içerde oğlumu babaannesi ne bıraktım çorapsız karda koşarak gittik ve oda koşarak geldi şükür ki iyiydi tam bir saat boyunca bir saniye durdu belki 20 saniye salladı gerisi de gözümüzün önünde yıkıldı gökyüzü sanki o yana bu yana döndü felaketti çok kötüydü oğlum anneannrni ara evi yıkılmış mi diye feryat figan bağırıyor ağlıyor sonra çorap tel için k babam girdi aldı şükür oda yıkılan evden çok zor kaçmıştı uzun oldu kusura bakma deprem beni feci şekilde etkiledi inanır mısın burada bilr korkuyorum

fay hattı geçiyor